Kbraa1623 Merhabalar oğlum 7 aylık şuan , kış için 2 tane montumuz var fakat astronot tulumda aklıma takıldı , tecrübeli anneler sizce gereklimi ? Acilll bilgii ☺️🌸💓
Noname21 Kbraa1623 bence değil ya. Ben aldim bir tane de normal mont hediye geldi onu giydirmek daha kolay oldu. Durmayan bir çocukla zor oluyor arabaya bindirsen soyamiyorsun falan. Yürüyerek bir yere cikarticaksam giydirmistim gecen sene
Happygirl8 Kbraa1623 normal günlük giydirmek için pek gerekli değil ama bebek gece üzerini açıyosa ozaman kurtarıcı oluyo 😄
Kbraa1623 Noname21 bende araba için düşündüm birazda , ben kullanıyorum çünkü çocuk oto koltuğunda oluyo ama klima var yani gerek yok gibi gerçekten
Kbraa1623 Happygirl8 gece için aldım astronot değilde öbürlerinden , yatak için olanlardan , aynen örtü tutmuyoruz çünkü üstünüzde ☺️
Kbraa1623 Vanilya çok iyi 😂😂 ya araç falan kullanıyorum ben çocuk arkada oto koltuğunda üzerinde o olsa dahamı rahat olur diyorum sonra klima ne güne duruyo diyorum çok arada kaldım ☺️
Gizeemm Kbraa1623 ben kendim diktim geçen sene büyük kurtrıcı beli açıldı bacagı üşüdü bilmem yok montu düzelt faln derdi yok bu sene bi tane daha dikcm raht oluyor ama şart değil tabi
Kbraa1623 Gizeemm benim baktığım bütün , ayaklarda içinde öyle bişeye gerek yok o zaman yere basıcaksa
Vanilya Kbraa1623 Otot koltuğuna oturtup astronot giydirirsen canım terleyebilir. Dışarı temasta da terleyip üşür. Bu daha çok hasta eder. Ben iyi bir marka kaliteli mont alıcam
HeartShapedGlasses Kbraa1623 bende yarın kışlık alışverişe çıkıyorum 11 aylık benimki. Eskişehir de yaşıyoruz kışın çok ayaz oluyor gerekli mi yoksa normal mont mu alayım bilemedim 😑
Ayferc Tulum çok kurtarıcı oluyo bence giydir mis gibi heryeri sıcacık oluyo montla altına bişey üstüne bişey kucakta bile tutarken kolay oluyo sıyrılma falan olmuyo bence çocuk da rahat ediyor
zeyzey77 Kbraa1623 Ben gerekli olduğunu düşünüyorum. Monttan daha sıcak tutuyor. Diğer türlü bacakları üşümesin diye külotlu çorap giydirmen lazım ya da astronot tulum olacak
Dmt-01 Kbraa1623 yozgatta yaşıyorum kışın -20 lere düşer dahada düştüğü zamanlar oluyo yani kızım şuanda 21 aylık astronot mont almadım gerekte duymadım keşke alsaydım demedim hiç normal mont kullandık bu kış erzurumda olacaz orası dahada soğuk kreşe gidecek yine almayı düşünmüyorum kreşe arabayla gidip gelecrk sonuçta