selin-1903 Hastanede damar yolu açılırken çok sıkıntı yaşadık katılma nöbeti dahi geçirdi simdi de sürekli memede uyuyor hiçbir şekilde dinlenemiyorum bunun bir çaresi yok mu 😭
Blks_bb selin-1903 benim ki de aynı durumda canım kaç aylık bebek benim ki 2.5 aylık oldu bugün ssdece meme ile susuyor başka türlü mümkün değil bugün larar verdim biraz uzak tutuyorum 2 saatte bir emziriyorum bakalım nasıl olacak zamanla düzelir diye düşünüyorum yoksa gerçekten bitik haldeyim
Happygirl8 selin-1903 15 aylık hala memede uyuyo 😵 1 ay önce kendi kendine evde uyumaya başlamıştı ama anneme geldik düzeni bozuldu hiç bi şekilde uyumuyo başka türlü 😄
Can21 selin-1903 benimkide 7 aylık ve memede uyuyor ve hamile olduğumu öğrendim memeyi kesmem gerekiyor ama çok zor gibi gözüküyor nasıl olacak hiç bir fikrim yok🤦♀️
Blks_bb Happygirl8 kendi kendine uyuyan bebislere hayranim benim ki meme muptelasi resmen ama gecer dedi herkes yavaş uavas geçiyor 2 gündür daha iyi dışarı ile ilgilenmeye başladı 😀
Umutun_Annesi Can21 benimkide 13 aylik canim bende 9 haftalik hamileyim bide alerjik bebek bi türlü kiyamiyorum emzirmeyi birakmayi günde toplam 3 defa emiyor ama doktorumuz emzir dedi bize
Can21 Ahsenze evet bende emzirilebilir diye biliyorum ama yınede eskiler öyle emzirilmez diyınce aklımda soru işareti kaldı
Can21 Umutun_Annesi evet canım benim doktorumda emzirebilirsin dedi emziriyorum bende ama mamaya ağırlık vericem bende ek gıdada var geceleri hep meme zaten bakalım nasıl olucak