ikizannesiyim DenizReyyan braun prt-2000 çubuk kulaktan atesolcer kullanıyorum, çok memnunum. e bebekten rastgele almıştım kulaktan ölçeklerin daha doğru sonuç verdiğini duymuştum bir eczacidan.
DenizReyyan ikizannesiyim şuan satışta olan ürünü kulakiçide oluyor mu sanki sadece koltukaltı gibi duruyor
Alyaduru DenizReyyan iki kez ateşlendiğinde hastaneye gitmiştik aynı çıkmıştı hastane de de aynı marka vardı kardeşimde ben de sağlıkçıyız genel olarak servislerde de temassız kullandık ama tabi tercih meselesi kulaktan olanlar da çok tercih ediliyor
ikizannesiyim DenizReyyan sadece koltukaltı için geçerli, ben memnun kaldım, e bebekte de şu an indirimde bakın derim 😉
Jelibon braun Bnt 2000 di yanlış hatırlamıyorsam. Birde wewell temassız sipariş ettim internetten kıyaslayacağım ikisini.
DenizReyyan Alyaduru ilk çocuk olduğundan insan ne yapacağına alacağına karar veremiyor ☺️ Temassız üzerinde durayım ben o zaman
Deletedmom381 DenizReyyan temassizlAr ile koltuk altı dijitaller arasında fark oluyor , koltuk altı dijital kullanıyorum daha saglikli sonuç alıyoruz. Doktorum da o şekilde tavsiye etti
BusraElaa DenizReyyan weeweel kulaktan olani aldim 1 ay oldu çok memnunum suyun derecesini de olcuyor temazsiz önermem yanilma payi cok oluyor♥️