Poyraz_Efem Kızlar 17 gün sonra oğlumun 1 yaş doğum günü var instadan yada nereden konsept siparişi verebilirim güvenliğiniz alışveriş yaptığınız site var mı birde içinizde magnet yapan var mı acaba
ebz09 Poyraz_Efem magnet için dijitalmagnet.com,resimlimagnet.com gibi yerlere bakın ben ordan yaptırmıştım. Kbk market,fishdukkan,partibeta,partievreni bunlar ya da trendyol hepsiburada vs gibi yerlerdende süsleri alabilirsiniz guvenle
Winnithepooh Hanimlqr dino konsept dusunurseniz maket pasta kartin ve eva kaplama şeklinde, dino resimli 10 adet pipet kqktuslu kürdan kullanilmadi hiç 2 adet kendi. Çizdim dino resimli konuşma balonu ve iyi ki doğdun yazısı kurdelede ben yaotim bebwgi. İçin gprsel atabilirim.hepsinden düşünen varsa Amatör isidir ilgilenenlere duyurulur o yüzden fiuqtlari uygundur 2 katlı ama yapistrmadim
Heroki CansuReis digital magnet siparişiniz geldimi bende verdım sipariş ama paketlenmeden gelmis o yüzden hıc hosuma gitmedi
Winnithepooh Poyraz_Efem evet let go ya da koydum 2. El sitelere de pastayı sag ve sol yan arka goruntusu konuşma balonları kaktuslu kurdanlari iyi ki doğdun yazısı falqn isterseniz size özel kısımdan atayım yada bi sit3 üzerinden
GamzeEbrar Poyraz_Efem mudita tasarım instagram sayfam istersenz numaramıda verebilirm yardımcı olurum