QueenBeee Veslekubra 2 aylıkken süt süt ürünleri ve yumurta alerjisi olduğunu söyledi doktorumuz diyete başladım. 6. Ayda önce kendim yoğurt yedim ek gıdaya başlayınca yoğurt peynir vermeye başladım takip ettim. Süt süt ürünleri alerjimiz geçti fakat yumurta verdiğimde cildinde kırmızı benekler çıkmaya başladı. Geçen hafta doktoruma yine danıştım. Her ay ver takip et 1 yaşında geçeceğini umuyorum dedi. Şuan tek sıkıntımız yumurta. İnşallah o da geçer
Evrim1906 Veslekubra evet canım 3 aylıkken çıktı şimdi 11 aylık ve çok şükür yoğurt yiyor artık 6 aylıkken diyeti açtık besin basamaklarını yavaş yavaş çıktık çok şükür bir sıkıntı olmadı ama benim bebeğim emmiyordu sacede diyet mama kullandık bebeğim kendi diyetteydi yani
Veslekubra Ogulcan bunları yemezse kemikleri nasıl gelişcek😞 egzamanız var mıydı bende var böyle annelerin çocuklarında çok oluyormuş
Veslekubra Bende 13’nde çocuk doktoruna götürecem biz de de var galiba inşallah tez vakitte geçer ellerinde boynunda vardı şimdi kafaya geçti cildiyeci egzama dedi ama 2 gün önce yoğurtlu çorba yedim aşırı gaz sancısı ve ishal de oldu.
Ogulcan Veslekubra bizde egzemada vardı canım doktorumuzun önerdiği denemediğimşz ürün kalmadı en son topicremvar canım en son o fayda etti muhteşem bi ürün 1 haftada tamamen kayboldu
Veslekubra Bende doğduğundan beri yemiyorum süt ürünleri sadece yemeklere tereyağ kullanıyorum onu da kesmem gerekiyor mu bizim ki emiyor