momof2child Kizlar ben turkiyede yasamiyorum)fakat bi kac youtbda yorumlara denk geldim)etli videoalarda insanlar etle ilgili yorumlar yapmis)Kac yildir et yiyemiyorum)etmi o ?altin fiyatina falan cok garip geldide bu kadarmi pahali kilosu
Deletedmom0099 momof2child yani her yemeğe et koymak gerçekten zor. biz kurbandaki etle seneyi geçiriyoruz aşırı et seven bi aile değiliz çünkü. markette fiyatlar şöyle
Birprensesannesi27 momof2child kıymanın kilosu 70.tl fln Heralde bizde kurban ettimiz biterse kurbana kadar fazla et alamıyoruz yine alıyoruz cok şükür ayda bir fln 🤣
MotherOfAlmila momof2child Sebzeciyim. Inan bilmiyorum ama soyluyorlar cok pahali bir ceyrek alirsin gibi sozler.
momof2child Rabiamhmt Azerbeycanda et en ucuz sey diye bilirim tavukdan ucuza geliyor nerdeyse dollarla fiyat verirsem bir kilo et 7dollar tlyle verirsem 60civari)
Hum34 Eskiden et yiyemeyen tavuk yerdi. Şimdi o da almış başını gidiyor. Türkiyede yaşamak her geçen gün zorlaşıyor maalesef.
deletedmom1106 momof2child ortalama 10 15 euro civarı amcamda yurt dısından geldi gecenlede bi kola 10 lşra ben orda 10 krs gibi bi paraya alıyorum dedi yani sizin 10 kurus buranın 10 lirası