Linaduygu06 Dün den beri kızımda ishal var bu sabah üstüne halsizlikte eklendi ateş kusma vs yok diş başlangıcı olabilir mi kızım henüz hiç diş çıkarmadı ishale ne iyi gelir
Balkupum2505 Linaduygu06 dişte yapabilir ama bu aralar coxuklarda ciddi salgin var dikkat edin cok gecmis olsun
yaseminoztrk Linaduygu06 bu ara sadece çocuklarda değil yetişkinlerde de aynı salgın var. Günlerce çektik eşimle ve hastanelerde hastalar hep aynı şikayetten gelmişti. Bol su, muz, patates haşlaması biraz durduracaktır. Geçmiş olsun yavruya ❤️
Ikram Linaduygu06 benm kızımda iki gündür mafoldu ates ishal muz veriyorum braz iyi geliyor. Patates haslayıp pankek yap. Mutlaka doktora götrün surup verdi bi nebze iyi bugün bide dolven surup
Asafecrin Linaduygu06 muz haşlanmış patates pirinç lapası bunlar iyi gelir cnm. Ama bu ara salgın var bnm oglumda ishal 1 haftadır ona göre suurp da verirler. Bol su içir yemez içmez se geri getir getirmiş doktor vucudu susuz kalır serum takviyesi yaoıcz demişti
Linaduygu06 Asafecrin yemesi içmesi çok iyi maşallah ama işte tek sorun ishal işte bide ağır kokusu var doktora götürmek en iyisi artık ilaç alırım
Asafecrin Linaduygu06 evet çok agır kötü Bi kokusu var. Ben 2 sefer götürdüm en son 2 tane bagırsak düzenleyici surup verdi bide zinco verdi kızıma da entrogermina vermişti ondan da veriyordum kızımın ki hmn gecti oglumun ki gecmedi dha inşallah kısa zamanda sizinki de gecer
Linaduygu06 Asafecrin size de çok geçmiş olsun inşallah oğlunuzda tez vakitte düzelir yavrum benim rabbim tüm bebeklere sağlık sıhhat versin inşallah 🙏🏻
Asafecrin Linaduygu06 amin inşallah hasta oldugun dan beri mzımız aglama kucak sürekli meme de durma isteyi iştahsızlık cok zorluyor bizi