Mavi19 Kızlar oğlum tek uykuya geçti 17 aylik 12 yatırıyorum sadece 1.5 saat uyor akşam normalde 9 da yatiyordu 8 e aldım çok uykusu geliyor gündüz az uyor çünkü zamanla uzarmi gündüz uykuları
Milamoms Mavi19 bizde 17 ay 5 gunluguz aynı boyle sabah 8 de kalkiyo öğlen bir de uyuyor maksimum 1.5 saat akşam 9 da yatıyor ama
nur-nr_123 Mavi19 ilk tek uykuya geçme döneminde cnm bazen 2 uyku bazen tek uyku yaparlar ve bu süre ilk zamnlar azken ilerleyen zmnlarda artıyor
Egehaninannesii Mavi19 bizimki tek uykuya çok erken geçti 13 aylık falandı heralde 3 saat uyuyordu hala 2-3 saat uyur 17 aylık.
Aryemus_3 Mavi19 17+11 günlük benim oğluş da tek uykuya geçti yaa uykuyu hiç sevmedi zaten akşamda ona doğru uyuyo
Mavi19 Milamoms sabah en geç 7.30 kalkiyor çoğunlukla 7 de o yüzden 12 kadar zor dayanıyor uyumak için arkadaşlarım cocuklar 3 bazen 4 saat gunduz uykusu yapıyor şaşırıyorum ☺
BalkizimBaloglum2 nur-nr_123 benim kizim 19 aylik olucak 1 ay önce tek uykuya düşmüştü şuan 1 haftadir tekrar iki uyku yapmaya basladi çünkü sabah cok erken kalkiyor ve uyku süreleri cok az tekrar tek uykuya düşer mi acaba
nur-nr_123 BalkizimBaloglum2 canm işte bu tek uyku geçiş evresi bazen 2 bazen tek uyku yapıyorlar zmnla tek uykuya alisacaktir düşmesi muhtemel cnm ve tek uykuya sabah uyandıktan sonra 5-6 saat ara sonra yaptırmalısınız bnm oğlum 18 ay 22 günlük tek uyku yapiyor sabah saat 8 de uyandı 13:00 da uykuya gecicek cnm