Mrsdg Günaydın arkadaşlar 2 yaşındaki oğlum ishal oldu 2 gün hastanede yattık şimdi eve geldik ama hâlâ geçmedi karnı ağrıyor kakasını yapincaya kadar ağlar resmen su gibi yapıyor ve ben ne yapacağımı bilemedim doktorun verdiği ilacalri kullanıyorum ama farklı ne olabilir muz yiyo ama hiç faydası yok patates haşladım onu da yemedi ☹️ kaç gün sürer siz neler yaptınız bu durum da ??
Eesay Mrsdg 2 gündür benim de oğlum ishal gibi pirinç veriyorum, muz, patates, yoğurt ve bol su. Önceki ishal durumda meflor şase kullanmıştı o çok işe yaramıştı
Asafecrin Mrsdg oglumunda, 1 haftadır gecmedi dün yine götürdüm bagırsak düzenleyici surup verdi inşallah o fayda eder kızımda zinco ve entrogermina vermişlerdi. 1 günde kusma ve ishali gecti entrogermina alabilirsin eczaneye sorup da cnm
Mrsdg Eesay doktor vizede verdi canım iki tane toz halinde Probiyotik yoğurtla veya meyve suyuyla veriyorum patates yemiyor hiç bı şekilde pirinc aklıma gelmemişti ama bugün pirinç vereyim bende teşekkür ederim
Mrsdg Asafecrin tamam canım bı kaç arkadaşda demişti bana entogermina bugün bı nöbetçi eczane bulayım gidip sorayım olmazsa alırım