aLmiSmomS Merhabalar hanımlar burada özel odalara giden var mı yakın zamanda ücretleri nasıl 15 aylık kızım vsr beraber gitmek istiyoruz temiz mi
birkovabirbalik aLmiSmomS evet çok temizdi biz 1 saatine sanırım 60₺ ödemiştik ama 20 dk kadar gecikmeye birşey demiyorlar suyun dolması gyinme filan ..
Balkabagi92 aLmiSmomS bende erzurumdayım Aziziye de oturuyorum ama fiyat bilmiyorum kız kardeşimin görümcesi gitti yakın zamanda fiyatı öğrenip yazarım şimdi
birkovabirbalik aLmiSmomS kışın gitmiştik. Derinliğini kendiniz ayarlıyorsunuz. Çok büyük değil havuz. Boş ve büyük çeşmesi var kendiniz temiz su dolduruyorsunuz. Çıkarkende giderini açıp suyu boşaltıyorsunuz
aLmiSmomS birkovabirbalik çok teşekkür ediyorum 🙏 arıyorum ama ulaşamıyorum sıcaklığı nasıldı peki onu da biz mi ayarlıyoruz 15 aylık kızım ilegitmek istiyoruz
birkovabirbalik aLmiSmomS evet iki musluk var biri soguk biri ılıca suyu . Rica ederim iyi eğlenceler.
Balkabagi92 aLmiSmomS 60 ₺ miş canım saati kusura bakma geç yazdım biraz malum bebek falan anca fırsat buldum
aLmiSmomS Balkabagi92 estağfurullah olur mu öyle şey 🙏 mesela eşiö ve ben 60 di mi yoksa ayrı ayrı mı