TugcEsila 17agustosannesi deniz suyu sıkıyorum şırngayla burnuna burun aspiratörüyle çekiyoruz🤗 benim kızmda 1 aylk☺
Gulyllu eylullbilginn 1 aylık bebeğe de cok zor ya serum fizyolojik ile temizlemek kulağından gelmişti bizimkinin 17agustosannesi 2gündür benim kızımında burnu tıkalı mecbur aspiratör ile temizliyoruz
Can 17agustosannesi onu bende yaşıyorum su uç dört gündür neler cekiyorum açılmıyor sonunda balgama döndü hırlıyor ve oksuruyir doktor ilaç yazdı burnu açıldı otribebe çok iyi
Asrinbaby 17agustosannesi aspiratör bende kullaniyodum ama doktor kullanma dedi sadece bruno nun suyu var onu sık dedi 3 4 damla yeterliymis. Küçük oldukları için damarları catliyormus. 3 aydan önce mecbur olmadıkça kullanma dedi.
17agustosannesi TugcEsila aspiratör var bendede çekiyorum ama olmuyor deniz suyu dediğiniz Damla mı bende onu denedim bugun
Narin 17agustosannesi TugcEsila Kızlar aspiratör zararlı doktorlar çok gerekmedikçe önermiyor haberiniz olsun
eylullbilginn TugcEsila burna fazla basınç yapıp tıkanıklığı daha da arttırıyor bütün mukozasına fazla zarar veriyor çünkü çok gerekmedikçe önermiyorlar canım. Sadece serum fizyolojik kullanımını öneriyorlar gün de 4 5 kere yapılabiliyormuş
TugcEsila eylullbilginn bunu bilmiyordum bilgilenmis oldum genzi tıkalı gibi ses geliyor etkilemis olabilrmi acaba bilemedim simdi iyilik derken kötülük mü edyrzki deniz suyunun zararı yoktr galiba