BaranOgur İyi Geceler Başlıktada bahsettiğim üzere; Bebekler Ek Gıdaya başladıkları zaman dişlerinin bakım zamanıda başlıyor. Siz bebeğiniz için fırça almayı gerekli buldunuz mu? Yada temiz bir ağız mendili, tülbent ile mi temizliyorsunuz?
Ayseege6156 BaranOgur parmak fırça var yumuşacık tavsiye ederim eczanelerde satılıyor 🌸 dişi yok ama diş eti bakımı 🤍
Urazkom BaranOgur 6 aydan itibaren 1 yaşına kadar tülbentle temizledik bazen ağız mendili. 1 yaşından sonra e bebekten diş fırçası ve diş macunu aldım öyle devam şuan..
BaranOgur Ayseege6156 Sabah ve Akşam olmak üzere; 2 defa temizlenmesi gerektiğiyle ilgili video izledim. İleride çürüklere sebebiyet verir cümlesini duyunca almaya karar verdim 🙂
Caylakanne Nasıl yani 6 aylık bebek için mi bu? Bunu bilmiyordum biraz aydınlatır mısınız beni ne almamız gerekiyor nasıl bakım yapmamız lazım 🌺
BaranOgur Caylakanne Merhaba ; Size YouTube’den Uzm. Dr. Osman Gönülal’ı izlemenizi öneririm. Doğru şekilde bilinçlenmek her anneyi mutlu ediyor :) - Bebek ve Çocuklarda Diş Fırçalama yazabilirsiniz
brokoli ek gidaya basladiginda parmaga gecirilen silikondan almistim hem yeni cikacak dislerinin yerlerini kasiyordum hosuna gidiyordu. yaşını doldurunca fircayla macun aldim ebebekten, cok minik sıkıp fircasini eline veriyorum, kendi fircaliyo
BaranOgur Urazkom ; ilk etapta bende bu şekilde deneyeceğim. İleri zamanlarda fırça alabilirim. Teşekkürler
Urazkom BaranOgur Ben bı ara parmak fırçasıda kullandım ama ise yaramadı kızım sürekli ıssırdı elimi çok canım acıyordu bıraktım