Bayezidin_annesi Dmlaemre bana dün tanımlanmış kaçırmışım valla ya üzüldüm içerikte ne var Bim yazıyordu kutu adında
Fatmanur1703 Dmlaemre geçen ücretsiz kutu aldım 10 gün oldu ama daha hazırlanıyor diyor bilen var mı ne zaman geliyor
Deletedmom4444 Dmlaemre Bu postu gorunce baktim bana da tanimlanmis ustelik 1 saatim kalmis kacirmadim sayenizde tesekkur ederim 💜
Dmlaemre Fatmanur1703 bazen geç veriyorlar kargoya ama merak etmeyin geliyor bir şekilde ben çok aldım öyle :)
Dmlaemre ahmetseliminannesi Kuzeyimm- denebunu diye yazın oraya üye oluyorsunuz size o ay ki ücretsiz ürünlerden gönderiyorlar deniyorsunuz yorum yapıyorsunuz. Her ay denk gelmesede arada böyle güzel şeyler düşüyor :)
Dmlaemre Annisno dene bunu diye bir site var üye olunca size ürün gönderiyorlar denemeniz için ücretsiz. Sonrasında yorum yapıyorsunuz ürünler hakkında
Dmlaemre 1mom1babyy banada çıkmıyordu uzun zamandır yada kaçırıyordum maillerinizi kontrol ederseniz bildirim geliyor
zeyzey77 Dmlaemre Bana en son temmuz kutusu çıktı. O da iki ay oldu gelmedi. Başka da çıkmadı su bim kutusu iyiymiş aslında
ahmetseliminannesi Dmlaemre çıkıp çıkmadığını e posta adresimizdenmi takip ediyoruz yoksa denebunu sayfasından mı
Dmlaemre ahmetseliminannesi ikisindende edebilirsiniz. Epostaya direk bildirim geliyor tükenmeden onaylarsınız kutunuzu