Selma_brn Arkadaşlar silinen youtube geçmişini görme şansım var mı youtube geçmişi yönet bölümünde silinenler görünmüyor başka yolu var mı bunun
Morr Selma_brn YouTube da gizli mod bölümü var istediği şeyi gizlice izler ve ruhunuz duymaz malesef 😕
Dilaraemekli Selma_brn youtube gecmisini telden silsede eger epostasi ile laptop veya bilgisayarda da açıksa ordan gecmis bölümünden gorebilirsin
fistikli_gaymakli_baklava Selma_brn yazdığım şeyi yapın eğer orayi bilmiosa kesin görürsünüz hatta sadece YouTube deil tüm uygulama ve play store geçmişini de
Morr Seraay_Aytac evettt ben eskiden çok kurcalardim telefonun bütün beynini incelerdim 🤣 biara fark ettim sonra salak gibi eşime gidip dedimki böyle birşey var biliyormusun yokkk dedi ilk defa gördüm kendi elimle adama resmen gösterdim bilmiyorum bakiyormu hiç ordan
fistikli_gaymakli_baklava Crome girin my activity yazın ilk sekmeye basın kullandığı tel hesabı çıkar zaten ordan da silmediyse görebilirsiniz inşallah da orayı bilmiodur
fistikli_gaymakli_baklava Morr bende öle yapa yapa salak gibi herşeyi öğrettim ona da şimdi hepsini bilio ve silio
Morr fistikli_gaymakli_baklava gizli mod hicbirseyi kaydetmiyor izlediği videolar kayıt olmuyor YouTube bak gizli moda
fistikli_gaymakli_baklava Morr Evet onu biliorum crome dada var gizli sekme ondada ne yaparsan kaydolmuo
fistikli_gaymakli_baklava Sadece gizli sekmeden girmediyse my activity var ordan kaç sene öncesinin geçmişini bile görebilirsin neye girip neye arama yaptıysan tabiki orayı es bilmiosa benimki bilmiodu salak gibi gösterdim birde her detayı