EtiPetito İyi geceler kızlar daha önceki deneyimime dayanarak anladım sanırım zehirleniyorum akşama doğru yediğim bi yemekten dolayı, mideme kramplar giriyor bi kaç saattir, ne yapabilirim önlemek için bildiğiniz bir şey var mı ?
-Gizem- EtiPetito bence acile gidin erkenden önlem alınmış olur eminseniz zehirlenme vücudunuza yayılmadan mide yıkarlar belki
kutgun EtiPetito bu durumda annem bize süt içirirdi 2 bardak falan hemen istifra ederdik deneyebilirsiniz
EtiPetito -Gizem- işin kötüsü eşimin maçı vardı bugün az önce çıktı bişey demedim, üç saate falan anca gelir telefonunada ulaşamam maçta 😪
Deleted12 EtiPetito toz şeklinde soda . Hiç görmedim mi içmedin mi 🧐 mideyi rahatlatir. Sise sodalarin toz hali.
EtiPetito Deleted12 he tamam anladım bizde soda değilde başka bişey diyorlardı ona evde yok maalesef yoğurt yedim şimdilik :/
VisaliNur EtiPetito ayran iç canım bende bir kaç defa zehirlendiğimde ayran içtim hemen kusturuyor. Geçmiş olsun
EtiPetito VisaliNur çok teşekkür ederim canım yoğurt yedim ama bakalım kramp giriyor düzenli olarak :/