[silindi] Merhaba herkese Tesettürlü olan annelerimiz hangi sitelerden veya mağazalardan kombinli ürünler alıyorsunuz. Bir türlü istediğim gibi takım ürünler bulamıyorum önerilerinizi bekliyorum:)
Hotic [silindi] kombinli almıyorum ama Modanisa genelde benim tarzıma hitap ediyor kısa tunikleri hariç 😊
antropologanne [silindi] Sadece modanisadan alisveris yapiyorum. Ama her markasi degil sevdigim markalarini aliyorum sadece.
melike5461 [silindi] butik ahu - butik mor - butik yaseminşahin - mk taçmahal -kamil keskin butik 😂😂😂 instagramdan bak istersen canım bu sitelere, birde lcw internet sitesinde de güzel şeyler var
Umayinannesi [silindi] kamilkeskin butik ,gizce,qarya eğer bütçeniz iyiyse Ayşegül Güneş,Meryem Merve Batu,Vesna,Manuka ve Esma günöz önerimdir 👌
[silindi] Hotic Modanisa dan bakıyorum canım ama inan dün sayfalarca takım baktım bir kaç beğendim oldu ama beden yoktu tunikleri de güzel ama dediğin gibi kısa tunikleri bende tercih etmiyorum
Hotic [silindi] ya evet ceşit cok olunca insanın baka baka gönlü geçiyor bi yerden sonra.. refka markası var orda. Hatta profilimde ki gömleği ordan almıştım üstünde parçalanacak nerdeyse artık 😂
antropologanne [silindi] Tabiki. Benin, alia, refka, gelince. Hep bunlarda aliyorum bugune kadar hic sorun yasamadim. Sadece alirken pamuk oranina bakiyorum o kadar.
[silindi] antropologanne anladım canım bende refkanin ürünlerini çok beğeniyorum diğerleri de mutlaka bakayım
Umayinannesi EMZC Ben tam bedenimi alıyorum oluyor salaş bir gömlek, etek ve elbise almıştım tam olmuştu
ZHE [silindi] Merhaba Instagramda zumraesarptesettur sayfası var çok güzel ürünleri var bakın isterseniz