gokaybulutbey Merhaba hanımlar oğlum altı ay yirmi iki günlük ben mutfağa gidip gelesiye kadar oyuncaklarını koyduğum kutuya yuvarlanmış ve parçalamış agzindan kagit aldım ama yutup yutmadigini bilmiyorum bi şey olur mu
antropologanne gokaybulutbey Sanmıyorum benim kızımda bir kaç sefer yuttu. Ama üst damaĝını bir kontrol edin, yapışıp kalmasın.
75kinalikuzu gokaybulutbey birşey olmaz kaka sından çıkıyor benim kiz karton yemiş hiç fark etmedim bildiğin rulo kaka sında gördüm
minikbaykus gokaybulutbey akciğer ve soluk borusuna kacmadiktan sonra kakada çıkar canimm. Soluk borusuna takılsa şiddetli öksürük hırıltı boğulma tarz ses çıkarırdı. O yüzden tutsa bile çıkarır kakadan
gokaybulutbey 75kinalikuzu bazen yetişemiyorum ev işleri falan derken valla ne ara oldu anlamadım teşekkür ederim
Mommyishome gokaybulutbey çocuğunuzu gözünüzden ayırmayın. Yalnız kalmak için çok küçük. Ev işleri beklesin, her şey tam olmayıvversin
minikbaykus gokaybulutbey önemli değil canım. Soluk borusuna vs takılırsa sıkıntı. Mideye indikten sonra kesici ve delici malzeme, Zararlı madde (pil vs gibi) olmadıktan sonra kakayka atılır
Deleted12 gokaybulutbey benimkide geçen yemiş ağzının içini araştırırken bi hal oldum birşey olmaz herhalde çok fazla koparmadıysa.