2bebe1ana Kizlar deneyen varmı adını bilmiyorum çok güzel görünüyor sütü kopurtuyorlar biseyler yapıyorlar da çözemedim eğer güzelse tarifini yazarmisiniz 😂
ipekkizz 2bebe1ana Sanırım soğuk kahveden bahsediyorsunuz internetten bakabilirsiniz tarifine bi ara cok meshurdu ☺️
buzlulimonata 2bebe1ana galiba simla canpolatti adi. Bi influenser var ve cok kahve tarifi paylasiyordu bi ara deneyecekseniz onu deneyin. Ama tadi güzel garanti bir tane söyleyim. Youtube a evde latte tarifi yazin cikanlardn birini yapin☺️Bahsettiklerinizden biri olabilir☺️
Aselsmomy 2bebe1ana kız çok basit o flitre kahve yap buz kalibinda dondur donunca bardağa koy buzlari sonra sut ustunede krem şanti veya sutu french preste kopurt koy güzel oluyo ben yapıyorum hep
2bebe1ana ipekkizz Tarifine baktım da tadıni merak ediyorum görüntüsü güzel ama tadı değil diyor çoğu
ipekkizz 2bebe1ana ben size kendi tarifimi vereyim mis gibi oluyor😂 istege göre süt istege göre granül kahve Ve yine istege göre sade dondurma ( seker kullanıyorsanız ekleyebilirsiniz) hepsini blendırdan geçin içine buz atın mis gibi oluyor ☺️
Dmt-01 ipekkizz bende böyle yapıyorum çok güzel oluyo yazın o kavurucu sıcaklarında çokgüzel gidiyor valla cnm çekti çoktandır yapmıyorum😋