Elif6 Merhaba kızlar 9 aylık oglum var yemeyi hic sevmiyor siz kahvaltıda ne veriyorsunuz sabahları öğlen akşam falan? Bi fikir verir misiniz?
pilavustutavuk Elif6 4 gün sonra 9 aylık olacak. Sabah pankek, yağda iyi pişmiş yumurta,haslanmis yumurta, bebek kuymak,meyveli yulaf lapası. Bunlari sıraya koyarak yapıyorum..
Browni_61 Elif6 muz labne peynir cici bebe puskuvisi suyla yumusatp pure yapip veriyrm az bişey yogurt ve su.birz zamn gecnce emziriyorum.Yemiyo bnm bebegmde zorla birseyler yutuyo okdr
Bitanem27 Elif6 7 buçuk aylık oğlum benim avokado muz ezip veriyorum çok seviyo, labne ekmeğe batırıp veriyorum Menemen yapmışsam onun suyuna bandırıp veriyorum hep farklı şeyler istiyo aynı şeyi yemiyo üst üste mücver yapıyorum onu yiyo ne yersem tattırıyorum mutlaka
antikoalababy Elif6 irmikli muhallebi hazırlıyorum içine peynir ceviz labne vs koyuyorum pekmez tahin
antikoalababy pilavustutavuk yağda pişmiş yumurtayı nasıl yediriyorsunuz yanında birsey vermiyor musunuz
pilavustutavuk yusufum- Tatli kaşığına yakin terayagini eritip göz karari mısır unu ile kavuruyorum. Bir iki dk. Uzerine küçük çay bardağı kadar su ekleyip biraz kivam almasını bekliyorum. Üzerine kaşar rendeleyip biraz daha pişiriyorum o kadar :))
Kayrabebek Kızım dokuz aylık sizin gibi yapıyorum bende ama tabağına peynir zeytin ezmesi haşlanmış yumurta salatalık koyuyorum kendi yiyor o şekilde daha çok sevdi üstüne ben tahin pekmez veriyorum ıhlamur çayı içiriyorum
pilavustutavuk antikoalababy bunlar ana menü veriyorum diğerlerini de 😊 Yumurtanin sarısını, 1 cay kaşığına yakin terayaginda iyice karistirarak pisiriyorum. Yanına salatalik püresi, zeytin ezmesi( kendi yaptığım) tahin pekmez, bir parca tam buğday ekmeği ve lor peyniri veriyorum
Elif6 Maşallah sizinkiler yiyiyor bizimki ayakta sallar pozisyonda yiyor sadece oda istemeyerek napıcam bilmiyorum