Gokcehanim 35 haftalik dogdu mama sandalyesinde one dogru egiliyor dik duramiyor bir sey yemesi cok zor normal mi :(
Janss Gokcehanim Prematür olduğu için şu an normal , 6 ayda da başlamış olsanız şu an tadımlarda olmanız lazım . Mama sandalyesinde oturamıyorsa zorlamayın,hazır olmayabilir . Doğması gereken aydan itibaren 6 aylık olunca yeniden denemeye başlarsınız .
[silindi] Gokcehanim normal canım daha desteksiz oturamadığı için öyle zamanla oturabilio. İlk etapta yatırarak yedirebilirsin
Thesra Gokcehanim Daha oturmaya hazır değil mama sandalyesinin minderleri var rahat oturtabilmek için onlardan yok mu? elinizde
Gelincik 40 haftaya göre hesaplicaksin 5 hafta geriden erken baslamamiamisin oturtmaya 6 ay bitince başlanır ek gıdaya bizim doktorumuz öyle dedi
milaseren Gokcehanim benim kızımda 36 haftalık doğdu. Evimizde 2 mama sandalyesi vardı. Chicco polly olan ile basladık oturamıyor öne doğru eğiliyordu. Daha erken dedik ek gıdayı bile erteledik. Sonra ikeanın mama sandalyesinde cok rahat oturdu. Sizinkiyle ilgisi varmı bilmiyorum ama yeni nesil mama sandalyelerinin ic hacmi iri oluyor
Bengu13 Gokcehanim merhaba oğlumda şuan 6.5 aylık mama sandalyesinde oturuyor ama yemek yemiyor. Yatarak yemek istiyor. Sonra hep yatarak yer diye korkuyorum siz ne yaptınız