Tuba Btl2707 1 yaş sonrası devam sütü verilir. İnek sütü 2 yaştan itibaren verilebilir. Muhallebilerine falan ama 1 bardak ölçüsünde süt kullanılabilir günlük 2 yaş küçüklerde☺️
birtutamsac Btl2707 1 yaşa kadar inek sütü vermeyin diyorlar, eğer alerjisi yoksa 1 yaşını da geçmiş verebilirsiniz
ezogelinn Btl2707 kızımda 13 aylık ben formül mamaya devam ediyorum doktor 2 yasa kadar ya formül yada devam sütü dedi
MesNes Btl2707 1 yaşından sonra verilebilir ama faydalı olmadığını savunan bir kısım var kefir yoğurt gibi türevleri çok daha faydalı
Honeysudem Ben veriyorum kızım 1 yaşımda 9 aylıkkende az az içirdim corba yaptım şimdi de gece ve sabah süt içiyor
Nltka Doktorumuz bir yaşından sonra verebilirsin dedi çok kustu vermedim 15 aylıkken tekrar verdim şuan laktozsuz süt veriyorum uyku öncesi seviyor sütü
FTMKYA 13 aylik oglum.Dr laktozsuz inek sutu verebilecegimi soyledi gaz yapmiyormus sindirimi kolaymis laktozsuzun.Aldim yedirecegim.Daha bu ay icerinden yulaf ezmeler balli cevizlki sutte verdim.
EslemEva_23 Btl2707 bu karar doktordan doktora değişiyor kızım 11 aylıkken doktor tavsiyesi ile başladık bundan önce doktorumuz alerji testi yaptı bir problem cıkmadı suan 15 aylık halen içiyoruz
Maviyesil121212 Btl2707 kızımın doktoruna sorduğumda 1 yaşındayken, geceleri yatmadan ballı süt verebilirsin demişti ama 29 aylık oldu hala vermedim; faydasından çok zararının olduğunu düşündüğüm icin özellikle gece uykusundan önce vermedim hiç
Mom7856 Btl2707 Ben verdim 13 aylıkken 60 ml filan içti zaten onu da kustu yani daha erken ondan sonra da vermedim zaten devam sütü içiyor
KizimDeniz20 Btl2707 Bizde 13 aylığın 1 yaş kontrolümüzde doktorumuz devam sütü kullanın dedi.Sma 3 numara kullanıyoruz.Sütü de sütlaç yapıp verebilirsin dedi.Sütlaç yaptım bebeğim sevmedi.Hergün peynir yoğurt tükettiği için 2 yaşa kadar vermeyeceğim bende.