Derya-37 Merhaba arkadaslar emzirirken diyetisyene giden var mı nsl lstenız bana cok az yıcek gbı gelıyo doyuyrm ama skntı yok acaba süt yaglı olur mu 🤔
Leylaa_ Derya-37 Ben sordum da diyetisyen 5 6 aylık olsun öyle başlayalım dedim 3 aylık kızım hem ek gıdaya başlar diyor bende 2 3 ay bekleyeceğim
kaymakliekmekkadayifi Derya-37 listeniz nasil acaba 1 gunluk ? Ve bebeginiz ne kadarlik ? En az 6 ay ama onerilen 1 yastan sonra diyetmis. Bence kalitesi daha artar diye dusunuyoruk cunku diyette dengeli besleniliyor meyve sebze protein hepsi oluyor
Juliet1 Derya-37 boyum 170 kilom 63 dü hep zayıf olduğum için rahatsız oluyordum kızım 1 yaşındayken gittim diyetisyene sütüm arttı ve kilo verdim
Derya-37 bireylulannesi aynenn bnde emzirirken kılo vermek mumkun dıye basladm hyrlısı ile cıdden kotu oldu bu defa 😔hem bebıs hem bana yarasın ıns
Derya-37 Smyy61 listeden ornek verırsn cnm mesela sabh benm 3 Kayısı 2 ceviz bir dılım peynir ve 1 yumurta krkuyrm süte zarar gelir diye ama suyu bol ıcıyrm
Derya-37 kaymakliekmekkadayifi liste sabah 1 yumurta 3 Kayısı bir dılım peynir 2 ceviz seklinde oglen tavuk ızgara corba yogurt aksam salata sebze yemegı yogurt seklinde suan gayt doyurucu ama sütte skntı olmaz ıns
Derya-37 Juliet1 ne guzel benm 2 aylık bebegm cok rahatsız oldum ondn erken oldu ama ynede basladm ıns gzlce sutumde olur zyflrmda
kaymakliekmekkadayifi Derya-37 bence bu sekilde kalitesi asla azalmaz sutunuzun artar bile eminim bunun aea ogunleri de vardir kuruyemis meyve falan
Derya-37 kaymakliekmekkadayifi ara ögun bı tane vr unutmusum yazmayı ınsallah umudum o yönde guven erek bsladm ama işte annelık ynede tedırgnm
Pinar_04 Derya-37 bebeqin kaç aylık küçükse hemen başlama sütünden olursun ek gıdaya geçiş yaptqnda başla hem zaten doqum kilolarında gidecek zamanla kndiliqnden
Derya-37 Pinar_04 2 aylık 1.cocugumdayken de oyle ddıler ama asla gtmedı cnm emzirirken yiyorsun ister istemez ıns bııs olmaz sutume😔