Buse97 Fyza İnce bir battaniye veya çarşafla karnını bağlayın kullanmadığıniz bir tül corapla baglayabilirsiniz hem üstünü açtığında üşümez hemde uyku tulumu kadar terletmez ben öyle yapıyorum
Fyza yaprak_34 kütahyadayim geceleri serin oluyor uyku tulumu giydirince terliyor ama ustu ful acik yatiyor
Makaron_88 Fyza ben bazı geceler en kısıkta açıyorum evim malesef çok soğuk oluyor bebeğimde üstü açık yattığı için hastalanmasını göze alamam evim güneşli sıcak bir ev olsaydı tabiki daha yanmasına vardı
Makaron_88 Fyza ben derece var odasında ona göre en düşük neyse açıyorum henüz tulum almadım çünkü e üstü hep açık üşümesini istemediğim için açıyorum sabah yada gece bakıyorum hiç terleme olmuyor sabah zaten hemen üstünü değiştiriyorum
Gulumse1 Fyza ya güzel canım da aylık bu sene 1000 lira gelir herhalde onu saymiuorum soba kullansak bundan daha iyi
Fyza Gulumse1 sobali ev cok zor oluyor daha once kullandim yarim ton komur 650 tl tek oda isiniyor ve gercekten zor pisligi de cabasi
Gulumse1 Fyza şimdi kömürde pahalanmis geçen bizim taniidk torbası 60 lira olmuş diyordu. Bizde küçükken sobalı evdeydim onun sıcaklığını güzelliğini hiçbirsey vermiyor.