Masal_1 Merhaba iyi akşamlarZ 1 ay 27 günlük bebeğim var. Sağ gözü sulanıyor ve çapak yapıyor. Doktora götürdük antibiyotikli damla verdi kullandık fakat şimdi yine tekrarladı. Ne yapmalıyım ? Tekrar götürsem mi ? Yoksa geçer mi ? Bu arada sürekli ılık su ile siliyorum.
Name123 Masal_1 çayın demiyle pamukla silin gözünü günlük yapın ama benim kızım da olmuştu iki gözü olmuştu üstelik bana doktor öyle demişti gerçekten de faydasını gördüm deneyin bence yeni doğdukları için göz kanalları tıkalı oluyo aklınız da bulunsun parmağınızın ucuyla gözünün altına doğru yavaşça masaj da yapın doktorum öyle demişti bana 6 aydan sonra geçti çok geçmiş olsun geçer en kısa zamanda ins
Aysima_63 Masal_1 benimde kızımın gözü öyle oldu hatta çok fazla capaklaniyordu açamıyordu sol gözünü doktor serum suyu damlayla gazlı bez yazdı gazlı beze sıkıp gözünü sil dedi 10 gün falan yaptık geçti çok şükür
Masal_1 Name123 inşallah. Doktor 1 aydan sonra tehlikeli olabiliceğini söyledi çapaklanmabın. Açıkcası tereddüt etmiyo da değilim. Deneyeyim bari çayı da.
Masal_1 Aysima_63 ay inşallah en kısa zamanda bizde atlatırız. Damla kullandık ama damlayı kullanmayı bitirdik 2 hafta sonra yine oldu. Acaba ben mi bi yerde hata yapıyorum diye tereddüt ediyorumz
Hellolo Bizde 3 aylığız tıkanıklık bar masaj yapıyorum hergün inşallah geçer yokla küçük bir operasyonla açıyorlarmış 🤷🏻♀️
Aysima_63 Masal_1 inşallah ❣ silmeden önce ellerinizi yıkayın ve silerken tek bezle defalarca geçmeyin üzerinden bizim doktorumuz bunlarada dikkat etmemizi istedi enfeksiyondanda olabiliyormuş
Yafes Çapaklanma göz damar tinanikligindan olur, bo bol masaj yapıcaksın canim, burun ve göz arasındaki mesafeye. Ben 1 ay boyunca uyguladım ayrıca antibiyotik damla kulandım geçti, Allah şifa versin
Masal_1 Yafes antibiyotikli damla bizde kullandık. Geçmişti ama tekrarladı. Masajı yapacağım. Oysaki çokta iyi bir doktora gitmiştik bizi yanılttı. Tehlikeli olabilir diye korkuttu.
Yafes Masal_1 çoğu bebekte bu sorun var ne yazıkki, 1 yaşına kadar geçmezse küçük bir operasyonla aciyorlar