kaymakliekmekkadayifi Kizlar farkini nasil anlariz ? Dun sabah saatlerinden bu yana atesi 38 oluyor ilac veriyorum düşüyor sonra yine ilacin etkisi gecince 38 oluyor. Dis olma ihtimali de var hasta olma ihtimali de ama her ikisi icinde baska belirti yok. Nasil anlicam ?
Vanilya kaymakliekmekkadayifi Diş ateşi 38 i geçmez. Köpek dişleri çıkarken bizzat yaşadım. Takipte kalın doktoruna yazın
Mlke301020 kaymakliekmekkadayifi 37 ateş değil canım 38 i geçmez diyorlar ama benim oğlum 38.5 bile gördü ateşten sadece ateşi vardı bir de iştahsızlığı ama hali keyfi yerindeydi hep
kaymakliekmekkadayifi Vanilya kizim su an 6 aylik 5 aylikken alt 2 dişini cikartti bu kadar cabuk digerleri cikar mi bilmiyorum doktorumuz çıkabilir dedi ust onler ve alt yanlarda beyazlamis. Emin olamadim. Ilk disinde atesi olmamisti 1 kere 37.5 olmustu o kadar
kaymakliekmekkadayifi GoGirl az once ilk defa 38 oldu hep en fazla 37.7 falan oluyordu evin disina cikinca biraz daha dusuyor hava daha serin oldugu icin disarida
ipekkizz kaymakliekmekkadayifi Diş oldugunu sanmıyorum diş ateşi 37yi gecmiyor doktorlar böyle söylüyor
Mlke301020 kaymakliekmekkadayifi alt dişler kolay çıkıyor diğer dişleri çıkarırken daha zor ve ateşleniyorlar
Mlke301020 kaymakliekmekkadayifi yalnız ben kulaktan ölçüyorum kulak değeri kol altından biraz daha yüksek gösterir
Tirtilinannesiii kaymakliekmekkadayifi benim bebeğimin alt iki dişi görünüyor hafif çıkmış acaba kaç günde tamamen çıkar
kaymakliekmekkadayifi Mlke301020 benim kizin istahi acildi bugun asiri sekilde sabahtam beri iligimi kemigimi somurdu surekli emiyo emerken uyuya kalmisiz ikimizde o derece 😂 karni tokken keyfi yerinde hafif acikmaya baslayinca huysuzlugu da basliyo. Ama ates disinda da ekstra bi problemi yok
kaymakliekmekkadayifi Mlke301020 zaten benim bildiim koltuk alti 38 kulak 38.5 sonrasi ates sayiliyor
Esinkus kaymakliekmekkadayifi bence hemen doktora goturun bende dis sandim fakat bebegimde enfeksiyon cikmisti baya yuksekti. Eger oyle bisey varsa cok bekletmeden goturup onlemini alabilirsiniz
kaymakliekmekkadayifi ipekkizz 37yi ates olarak gormuyolar ki ama ve normalde benim kizimin atesi 36.8 37 arasi 😂
kaymakliekmekkadayifi Alinduru asi da oldu onunda atesi olabilir dediler . Doktora ne kadar gec götürsem o kadar iyiyim kafasindayim acikcasi. Hastaneler pek girilcek halde degiller malum. O yuzden bekliyorum açıkçası. Su an dustu 37 civarina bakalim oyle devam etmezse mecbur gece goturcem
Mlke301020 kaymakliekmekkadayifi benim oğlum da emiyordu sadece ek gıdayı reddediyor hala devam ediyor 10 gün oldu😩
Alinduru kaymakliekmekkadayifi evet o da olabilir. Benim kızımın menenjit açısıyla azı dişleri karışmıştı. 42 dereceye kadar ateş gördük biz. Çok zor bir süreçti 5 gün boyunca her gün tahlil yapıldı kontrol amaçlı. Allah’a şükür bir şey çıkmadı bir şey olmadı ama böyle yüksek bi ateş yaşadık. İnşallah bi daha yükselmez geçmiş olsun 🌸