minikaa DenebunuxRinso kutum iptal edilmişti telafi kutusu gönderilecek diye mail atmışlardı şimdi de Denebunu x Bim çıkmış 😂 sizde durumlar ne
Derenasli minikaa o nasıl oluyor kız 😃 bana temmuz kutusu çıkmıştı daha da hazırlanıyor yazıyor ne yapıyorlarsa bu kadar 😂
Honki_Ponki minikaa Temmuz kutum hala hazırlanıyor diyor millet eylül kutusunu alcak nerdeyse 😂Bizim temmuz kutusu daha hazırlanıyor eskisi gibi degil bu DENE BUNU DA heee😏😶
crazymommy minikaa Hayırlı olsun ✨✨😅😅 Bana agustos kutusu da çıktı Eylül bim kutusu da bakalım ne zaman gelecek allah bilir 😅😅😅😅😅😅🤔🤔🤔🤔🤔
zeyzey77 trn-mom55 Benimde öyle . Gecikme için özür dileriz diye mail gelmişti ondan yazdım şimdi cevap olarak. Temmuz kutusu hala teslim edilmedi . Ağustos kutusu çıktı başka kutular daha çıktı yakında Eylül kutusu da çıkacak dedim
minikaa Derenasli hahah öbürü bişey söylemeden iptal edilince mail atıp biraz çemkirdim onlar da telafi kutusu gönderilecek diye cevap vermişlerdi 😂 şimdi baktım bu tanımlanmış 😂
minikaa trn-mom55 benim rinso kutusunda da öyle yazıyodu bi gün girip bi baktım iade edildi yazıyodu 🤦🏻♀️ bi mail at bence başka türlü umursamıyolar denebunu önceden böyle değildi ya bakalım bu kutu ne zaman gelicek
minikaa Nezzz_ bu siteye üye olup gerekli bilgileri dolduruyosun artık şansına aylık kutu çıkarsa çıkıyo deneme ürünleri bazen büyük boy ürünler gönderiyorlar kargo falan onlara ait 😂 Miniksusam_1