alvisinannesi Emzirirken saç boyatmak sakıncalı mı? Hamile ilkende boyatmadım aşırı beyazlarım çıktı birde deli gibi saçım dökülüyor çok sinir olmaya başladım boyatsam ne olur?
melike5461 alvisinannesi bişey olmaz canım hamileyken bile boyatanlar var. Dökülme bende de var 🥲 hemde avuç avuç
Longing alvisinannesi doğumdan 1-2 ay sonra boyadım saçımi.Cok beyazım var.Her ay düzenli boyarim 15 aydır.
alvisinannesi melike5461 böyle bi dökülme yok tararken duş alırken özellikle 😕sordum ama normal dediler kan değerlerine baktır takviye al dediler sonuç yine dökülüyor 😕
minikbaykus alvisinannesi yap yap canım bir cm filan derime yakın. Çok dipe yaptırmadım. Doktora da sordum çocuk doktoruna hatta yaptır dedi. Bir sonraki görüşmemizde daha saçıni boyatmadin mi demişti.
Longing alvisinannesi saç dökülmesi herkeste oluyor.Ben bir ara kanserim galiba dedim.Banyoda yarım saat ağladım tarayıp açamadım diye.En son küt kestirdim çok rahatlattı kısa sac.Dokulme geçti çok şükür
alvisinannesi Longing inanırmısınız bende aynen öyle dedim kesin ben kanser oldum stresten saç kıran çıktı birde Allahım tam kabus oldu 😭😭
Cemoloy alvisinannesi hamileyken boyamamıştım ama emzirirken boyuyorum sorun olmadı hiç. Sadece bebeğimin saç boyarken boya kokusu almamasına dikkat ediyorum