VMS Süt alerjisi ne zaman biter ? Daha 3 aylığız yumurta tavuk da yiyemiyorum dokunuyor sadece emziriyorum ne zaman biter bu diyet acaba?
Damalakkoo VMS biz 5.ayda geçti sandık bende yiyemiyordum dikkat ediyordum . Ek gıdaya geçtik şimdi bebeğim yumurta ve süt ürünlerini hala yiyemiyor 8 aylık
Gokcenaz22 VMS canım bende aynıyım alerjı maması kullanıyorum 2 ay 19 gunluguz sute daır hersey dokunuyor ne yıyecegımı sasırdım
Elifmond VMS süt alerjisi oldugunu nasil anladiniz acaba? Benim bebegim aşiri kusuyor, bir de kakası kokulu oldugu icin doktor süt alerjisi olabilir dedi😕 bebegim 2 aylik buarada
VMS Gokcenaz22 ben de öyleyim dışarıda birşeyler yemek hayal oldu evde dahi yiyecek birşey bulamıyorum
VMS Elifmond meme emerken kendini geri atıyor karnı gurulduyordu kakası mukusluydu hep gazlı çok huzursuzdu yüzünde sivilce gibi şeyler vardı
Ebruseyda VMS ben mesela kestim süt ürünleri yumurta dana eti tahin susam bunları tüketmiyorum dört gündür kusma azalmisti dün tavuk yedik mesela bugün yine kusmalar var ve yüzünde puturcukler yoksa tavuğa mi alerjidi var anlamadim ya offf
VMS Ebruseyda buyuk ihtimal tavuga da vardir yumurtaya da vardir dolayli yoldan. Benim bebegimde oyle yiyebildigim cok az sey var cok sıkıldım bu durumdan
limonlukarpuzzz VMS bunun süresi hiç belli olmuyor kuzenimin kizi hala alerjik bazi şeyleri içemiyor yiyemiyor zaman gösterecek ..