Linolin Merhaba hanımlar bebeğim yüZünde ve boynundaki isilikler geçmiyor ne yapmalıyım 6.5 aylık kızım sürekli tekrarlıyor
Linolin Ecis saf gül suyumu yoksa hazır satılanlardan mı bende siliyorum ama cok ağlıyor şişsde olanlardan acaba saf gül suyumu alsam
Ecis Linolin valla hazırla siliyorum ben. Soğukmu geliyo acaba cildine, Belki ondan ağlıyor. Çünkü bir ara benim bebeğimin yüzünde de Oldu, ben gül suyuyla sildim hemen temizlenmişti
Emin_ep Linolin Eğer isilik oluşmuşsa tahrişli bölgeye soğuk bir bez koyun sakın ovma soğuk bez birkaç dakika o bölgenin üzerinde kalsın ve bebeğin cildini serinlet
BenimDefnem Biz de isilik problemi yaşamıştık. Doktor mustelanın kremini önermişti. Bir günde geçirdi krem isilikleri. Üstelik 20 gün falan çekmiştik bunu yani
Linolin BenimDefnem bende mustela kullanıyorum size özel bir serisini mi önerdi yoksa nemlendirici mi bir türlü geçiremedim zaten bebeğimin alerjisidr var ondanda mı oluyor bilmiyorum ben sürekli istemeden de olsa stres yapıyorum sütten mi geçiyor anlamıyorum
BenimDefnem Linolin stelatopıa emmollient balm isimli ürün. Bize çok iyi geldi. Yüzünü temizleyip sabah akşam sürdüm