Adalet_gk Merhaba kızlar size bir sorum olacak benim bebeğim 4 ay 14 günlük ben sünnet yaptırmayı düşünüyorum arkadaşım klips sünnet tekniğini önerdi bu şekilde bebeklerinizi sünnet yaptırdınız mı siz ne zaman yaptırdınız 😊
Balkupum2505 Adalet_gk klips dediginiz nedir acaba hic duymadim 🤔 bende dusunuyorum sünnet ama babaya söz geciremiyorm daha cok kucuk diyo 15 ayliguz bizde. Bana göre gec bile kaldi
hayal_perest Adalet_gk valla klips falan bilmiyorum ama biz 8 aylıkken yaptırdık. 2 günde iyileşti. Hatta ilk günden emeklemeye başladı.
Puffymom Adalet_gk ben 2 ayrı çocuk doktoruna sordum 6. Aydan önce sünnet önermiyoruz dedi ikisi de. Düşük ihtimal de olsa lokal anesteziyi karaciğer parçalayamayabiliyor ve yoğun bakımlık olabiliyor bebekler dedi. Bence doktorunuza sorun bunu
Adalet_gk Balkupum2505 bencede geç kalmışsınız arkadaşımın anlattığına göre ve okuduğum kadarıyla şöyle bir teknik Plastik klips dikişsiz, kanamasız, estetik, ve hastalık riski olmadan sünnet yapmak için geliştirilmiş tek kullanımlık bir sünnet aletidir.
Gycl Adalet_gk söyle söyleyeyim ilk oglumda bende klipsli olsun cok istedim ama sindi duyorum iyiki de normalde dikisli olmus neden derseniz klipslide sunnet yapılıyor klipsi cikartmak icin 3 gun sonra tekrsr gidiyorsunuz ve klips cikarirken cocugun cani tekrar yaniyor Normal dikisli sunnette 1 kere csni yaniyor 3 gunde iyilesmis oluyor huursuzlugu flan geciyor
Adalet_gk Gycl sizin dediğiniz gibi o zaman yaptırmaya gerek yok o şekilde de canı tekrar yanacaksa bana arkadaşım önerdi bende birde sizlerden fikir almak istedim
Adalet_gk Puffymom bizede 6 aylıkken başlayabilirsiniz dedi benim aracım hangisi daha az acı verir çünkü küçükken yaptırmak istiyorum
DiDoCe Puffymom 6 Aydan önce anestezi yapmiyorlarki sadece o bölgeye uyuşturucu krem sürülüyor artık simdi 6 Aydan önce tercih edilmesinin sebebide bu
Adalet_gk Gycl o zaman öyle bir yönteme gerek yok canım iki kere acı çekecekse bizim amacımız ne kadar az acı çekebilir diye fikir alışverişi
elifkarayel Adalet_gk Klips yöntemi bilmiyorum ama bebeğim 45 günlükken yaptırdık sünneti. Lokal anestezi yapıldı. O gün uyuyarak sadece emmek için uyandı. Şuan 1 hafta oldu bakıldığında tamamen iyileşti 2-3 tane dikişi kaldı sadece. Kesinlikle bezliyken sünnet yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim çok kısa sürede iyileşiyor.
Adalet_gk elifkarayel aynen canım bende küçükken yaptırmak istiyorum büyüyünce çok sıkıntı olacağını biliyorum
1bocek1cicekannesi Adalet_gk 2 aylıkken normal olanı yaptırdım kardeşim hemşire klips çok sıkıntı çıkarıyor çok hasta geldi sorun yaşayan yaptırma dedi yaptırmadım
Adalet_gk 1bocek1cicekannesi o zaman bende normal yaptırırım ya bi önceki arkadaşta aynısını yazmış yine bildiğimizi yaptıralım bende arkadaşımın bebeği öyle yaptırdım deyince sizlere sormak istedim ama böyle sıkıntı oluyorsa hiç gerek yok