RaziyeNu Kızlar bebeğim 15 aylık pütürlü yemiyor blw falan yapamıyoruz çok mu geç kaldık artık hiç yiyemezmi🥺
Deleted12 RaziyeNu 8 aylıkken eline birşeyler vermeniz gerekirdi. Geç kalmışsınız. Eline verince kendisi yemiyo mu
Lizbon RaziyeNu blw yapmadınız öı yani bir salatalık elma dahi plsa eline hic vermediniz mi hep blender ile mi büyüdü bu zamana kadar
Arden19 RaziyeNu yer neden yemesin çok küçük daha sevdiği şeylerle başlayın eline verin renkler şekiller kullanın yemeklerde dikkat çekici lezzetli şeyler bebek keki bile olabilir yer
Deleted12 RaziyeNu sürekli kendi önüne koyun kendisi yesin. Yediği kadar. Elbet acikacak yiyecek. Sürekli önüne koyun birşeyler yemeye teşvik edin.
Deleted12 RaziyeNu alisir marka etme. Beraber yiyin yemeği. Zorlamayın yedirmeye kalkmayın. Zamanla gelir gider yer.
Guzelkizimbenim RaziyeNu neden boğulur die mı korktunuz pirinçle şehriyeli çorbalar yapın benim arkadaşımın cocuguda öyle 2 yaşına giricek hala alışamadı
prenses_we_prens_annesii RaziyeNu merhaba benim kızımda 15 aylık pütür yemiyor sizin bebek nasıl oldu acaba yani sabah bulamaç akşam çorba öğlen meyveli yulaf lapası yapmaktan gına geldi artık banada 😕
RaziyeNu prenses_we_prens_annesii merhabalar 3 yastan sesleniyorum artik herseyi yiyoruz cok şükür sadece sabir ve kucuk kucuk baslayin sevdiği seylerden öncelikle bende asla yemiyo yemez diodum artik yiyoruz herswyi
prenses_we_prens_annesii RaziyeNu ne mutlu size adınıza sewindim ama anladığım biz gibi sabah bulamaç akiam çorba öyle olmuş hep ne zaman düzeldi onu merak ettim de şu an 15 aylık olacağız 1 haftaya da 😕
RaziyeNu prenses_we_prens_annesii evet aynrn canım sabah yumurta bebe biskuvi bulamac aksam corba makarna bile yediremiyodum corbayida ekmeksiz yiyodu sonra corbanin icine ekmek koymaya basladjm ufak ufak makarna boncuk olanlardan yemeye basladi yavas yavas alisti ama dedigim gibi sabir gerekiyor ve uzun surdu alismamiz artik bulamac hayatimizdan cikti
prenses_we_prens_annesii RaziyeNu ne güzel ya darısı bize inşallah ya kızım çorba çeşiti yerdi en azından şimdi tek çeşite düştü kahwaltıda aynı hep bulamaç witamin war tmm ama hep aynı olmaz ki bide pütürsüz gına geldi bana bende boncuk makarna deniyim bakalım
RaziyeNu prenses_we_prens_annesii evet Cnim ama zorlamadan azar azar deneyin arpa sehriyeyi de deneyebilirsiniz ezmeden azar azar ama yedikce arttırirsijz