Kerem-Erva Arkadaşlar memnun kaldığınız kanguru var mı bel destekli çocuk boyun destekli kilosuna göre ayarlanılabilen birde 4 yönlü olanlar sırtada mı takılıyor acaba Bilgi verebilir misiniz 🙏🙏🙏 siling kullanamam sanırım o yüzden kanguru düşünüyorum
Sevgi-Aslan Kerem-Erva Solomombaby aldık çok memnununz her yöne dönüyor bebek anatomisine uygun yenidoğan aparatıda var indirim vardı 194 liraya aldım
Zeyneptoprak Kerem-Erva Chicco mymaki elim kolum herşeyim oğlumda kullandım 18 aya kadar sıra kızımda
Kerem-Erva Deletedmom27337 tek başına kullanımı zor demişlerdi kafa desteği var mı bide sırtı fileli olanlardan mı acaba
Kerem-Erva hemsireleylos kaç aylık bebeğiniz mamadus benimde aklımda sırtta taşıma nasıl iyi mi çocuk rahat ediyor mu içinde 4,5 aylık durmuyor dönemk istiyor sürekli dönünce ağlıyor yatmak istemiyor sanki alarm var sırtında 🙈😍 en azından evde de kullanırım
hemsireleylos Kerem-Erva ben aşırı memnunum özellikle bel sırt desteği çok iyi düşğnülerek tasarlanmış yük taşıyormuş hissi vermiyor bebeğim 5 aylık aşırı hareketli ilk baş durmak istemiyordu şuan alıştı çok da seviyor sırtıma da takıyorum gayet memnunum
Deletedmom27337 Kerem-Erva ben önde kullanıyorum sırta takmayı hiç düşünmedim. eşim söyle tak diye ama gözümğn önünde dursun dedim 😂 tek başıma koyup çıkarıyorum kızımı ben. Şuan 6 aylık. istersen baş destek kısmını çıkarabiliyorsun. https://www.google.com/search?q=kraft+kanguru+kullan%C4%B1m%C4%B1&prmd=svixn&sxsrf=AOaemvKk2qdkvA7g-tpgrAxkJy_mLphWdQ:1631278621843&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjoyqK2uvTyAhW7gf0HHTCvCt8Q_AUoA3oECAIQAw&biw=414&bih=720&dpr=2#imgrc=aNuQakY2D7qwPM
Deletedmom27337 Kerem-Erva siz bilirsiniz :) bn model bu diye attım linki size :) e bebekten aldım bn