Tugceasel16 Philips avent Air night emzik aldım 55 günlük bebeğim var emzik almıyor ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum
Cansu13 Tugceasel16 bende burada bekleyeyim benim kızımda emzik almıyor kesinlikle. En azından hıçkırık tutunca vermek istiyorum ama malesef
S_x_w Tugceasel16 uykuya geçmek üzere olduğu ve oluyorsa ağlıyorken (ama açlıktan değil tabi) göğsünüze dayayıp deneyin☺️ İlk çocuğum öyle almıştı emziği ve 3.5 aylıktı😅
Sedakcby Tugceasel16 pahalı emzikleri kabul etmiyorlar 😂 neler yaptım neler yok avent i almadı. Wee aldım çocuk onu sevdi resmen😅 yine içim rahat etmedi o emzigin ucuna en yakın olan nuk var onu aldım 4.ayda emzik tutturmayi basarabildim
Erkek_Anesi59 Ben doğduğunda verdim hastanede yatmıştık enfeksiyondan orda başladı emmeye halen emiyor hiç bişey yapmadım kendiliğinden aldı ama siz isterseniz emziği biraz şerbetli suya bandırın öyle verin tadını alımca tutar belki
RNmom20 Bi yeni doğan hemşiresi danışanım bebeğinin emziğe alışması için maske gibi ip geçirip arkadan bağladığını söylemişti..