ipekbocegimmm 4 aylık bebeğim icin kışlık alışveriş yapmak istiyorum. Mont zıbın pijama hepsi içinde onerebileceginiz uygun fiyatlı nereler var veya siz nereden aldınız? :))
Berentelli ipekbocegimmm mont alma seneye alırsın tulum al içi mont gibi olanlardan daha kullanışlı olur
BBBuse ipekbocegimmm mont almayın astronot tulumlar var onlardan alin, lcw ve kotondan aliyorum ben kıyafetlerini benim bebeğim de 4 aylık suan
AlpAnnesi94 ipekbocegimmm lcw-e bebek-civil öyle gözüme iyi gelenleri alıyorum fiyat olarak bana uygun geliyor. H&m den beğenmiştim birkaç şey çok pahalıydı
Melisasbasi ipekbocegimmm H&M den aldım bu kış da çok cici ve kaliteli ürünleri nereden baksaniz lcw ile ayni bu sene fiyatlar bir tik pahalıdir bari guzelli olsun dedim 😬
Eymenduygy ipekbocegimmm LCW ve ebebekten aldım. LCW indirimi kovalarsanız çok uyguna alırsınız. Tamamladım çok şükür kışlık alışverişini oğlumun. Mont için de gereksiz ayrıca, astronot tulumlar oluyor öyle alırsınız 👌
ipekbocegimmm Teşekkür ederim herkese lcw hm civil bakacağım mont icin de kararsız kalmıştım şimdi netleşti 💕