Alparslanbebek_1 Bebeğim 14 günlük ve ben dursun diye emziğine biraz bal batırıp verdim ama herkes iyi birşey olmadığını söylüyor sorun yaşayan oldu mu veya benım yaptığım gibi yapan oldu mu
kitapkurdubebeninanasi Alparslanbebek_1 şaka mı bu? 14 günlük bebeğe yahu 14! 1 yaşından önce bebeklere bal verilmez hiç mi okumuyorsunuz internette hiç mi görmüyorsunuz?
Aydanzeyd Alparslanbebek_1 ya yapmayin bogle seyler bal cok riskli.ben 14 aylik vermedim daha . Korkuyorum bal alerjik bir sey yapar diye
Berentelli Alparslanbebek_1 ne balmış ne reçelmiş şekerli şeylere asla batırmayın bende yaptım öyle bi hata zor zar bıraktık şükür
Kahvegerek Alparslanbebek_1 yasaklı gıdalar arasındadır bal 1 yaştan önce verilmez. Günlük bebeğe anne sütünden başka yasaksız olsa dahi hiçbir şey verilmez 🙃
Beyezebeyereka Alparslanbebek_1 Gerçekten yaptınız mı bunu ? 2 yaşına kadar bebeklere bal verilmez içindeki polenler çok zararlı o kadar küçük bir bebek için. Lütfen bir daha böyle bişey yapmayın. Allah korusun kötü sonuçlar alabilirsiniz.
Bfgm Alparslanbebek_1 balı yutamaz boğazında kalır nefes almasını bile engeller. Lütfen vermeyin benim doktorum 1 yaş bile erken bal için ne olacağı belli mi olur
Tatlisannedilekk Alparslanbebek_1 Bal alerjik bir besin 1yaşından önce verilmez, hele ki 14günlük bebeğe asla verilmez😱 anne sütü yada mama hariç 6aydan önce hiçbirşey vermeyin bebeğinize, her bebek emzik tutacak diye birşey yok
Uzaymekiii Alparslanbebek_1 bal çok tehlikeli 1 yaş öncesi hele ki daha 14 günlük bi bebek için daha da tehlikeli yapmayın bi daha. Yani aslında emziği bişeye batırıp vermeyin zaten gerek yok buna çocuk tutarsa tutar daha minicik yeni dünyaya gelmiş bi bebeğe niye bişeyler batırıp veriyosunuz ki sırf emzik tutsun diye🥺
Cns_28 Alparslanbebek_1 yenidoğmuş bebeğe anne sütü ya da mama dışında birşey verilmez hele bal tamamen zararlı.
Balkupum2505 Alparslanbebek_1 bal vermeyin yapiskan yapisi oldugu icin bogazina yapisabilir allah korusun. Ben minnak minnak pekmeze bandirmistim öyle alismisti emzige
Cktha Alparslanbebek_1 bu tip şeyleri bilmek lazım artık 9 ay gebelik geçiriyorsunuz bebeğinize ilgili hiç mi bir şeyler okumadınız
Honki_Ponki Alparslanbebek_1 Off şakamı yapıyosun ya cidden anlamıyorum hiç mi okumuyosun internetten bakmıyorsun arkadaşım 14 günlük bi bebekten bahsediyorsun ona verdiğin zararı bilemiyorsun sanırım birdaha verme derim emiyorsa kendi sütünü sag emzigi batır öle ver bari ha emmiyorsada hurmaya batır hem daha iyi katkılı bi ürün degil enazından