g-k-s0212 Leylaa_ sen her şeysin ve benden sana 😅 tabi oğlumla zevklerimiz farklı o çok oynak seviyor. Zeynep bastık hayranı 🤣🤣
glbn Leylaa_ Tatlı gülüş pek yaraşır gözleri ömre bedelllll Ahh ne güzel ne güzel seni sevmek ah ne güzel ne güzeellllll 😍😍😍😍
motherofthenight İhtilal. İyi ki o kuyuya indim İyi ki o şiiri sevdim İyi ki o sınırı aştım İyi ki kokuna bulaştım İyi ki bana bunu yaptın Sana şunu anlatmam lazım İhtilalinden önce yalnızlığa hayrandım
elfen Leylaa_ mether marşı olan genç osman:D 40ı ya çıkmıştı ya çıkmamıştı, teee o zaman bu marşla uyurdu kucağımda dans ederek. dans dediğim de iki ileri bi geri hahahaa:D şu an 7 aylık, hala ne zaman genç osman açsam gülmeye başlıyo.
Momm12 Leylaa_ her sözüm sen , her hecem , güneşte sen , ayda sen , fidanları besleyen yağmur sen , baharın saf Meltem’i yine sen … SERGÜLÜM 😍 hep bunu dinliyordum hala birlikte dinliyoruz
Meyram_ Leylaa_ Candan Erçetin melek. Çok küçüklüğünden beri kucağıma alıp dans ediyoruz onda şuan 10 aylık baştaki müziğini duyunca uçacak gibi çırpınıp çığlık atıyor ve kucağıma doğru atıyor kendini kucağımda yine sevinc çığlıkları kollar bacaklar dans ediyor. En mutlu anlarımizdan biri kızımla 🥰
Denizmooom Leylaa_ her gün old macdnld dinliyoruz evde a cooow with a moo moo …. Ama onun için özel gözlerine bakarak söylediğim ve benim de gözlerimim dolduğu şarkı Daha seni ilk gördüğümde Daha yüzüne baktığımda Bana baharı anımsatan Bir umut doldu içime Daha seni ilk gördüğümde Daha elini tuttuğumda Yaşamaya şimdi başlıyorsun Dedim kendi kendime
Uykuyahasret Dam üstüne çul serer ☺️ hamileyken, babası çalar ben söylerdim doğunca da onu söylediğimde sakinleşiyor ☺️
Dogaa Leylaa_ Dandiniko dandikido 😂😂 en sevdiğim nakaratı da halası yılan her sözü yalan 😂😂 şaka bir yana kukulinin şarkılarını çok severek dinleyip alkışlarla eşlik ediyor 😂😂
DenizSayerr Leylaa_ canım mısın sen benim misin sen her şeyim misin sen hoşgeldin melek sefalar getirdin ya gelmeseydin yetişemeseydin beni bulamasaydın ne yapardım yarım kalırdım melek👼🏻🥰 hamileliğimden beri kızım için dinlediğim tek şarkı♥️