cemreninnannesii Kızlar merhaba kızım 9 ay 21 günlük havalar soğuyor sabaha karşıda evin içi serin oluyor ama kızım çorap giymekten asla hoşlanmıyor gece uyurken çorap giydiriyor musunuz? Ben hayır
Haticeyldrm cemreninnannesii geceleri giydirmiyorum zaten battaniyesi sıcak tutuyor gündüz uykularındada çıkarttırım uyandıgında giydiririm
Keskeuyusamm Gece giydirmem. Evde gün içinde de öyle çok giydirmem. Genel olarak çorap sevmiyorum sanırım
BirAlparslanAnnesi cemreninnannesii gece giydirmiyorum sağlıklı olmadıgını söylemişti doktorumuz.sabah uyandıgında 1 saat kadar giydiriyorum çünkü aşırı soğuk oluyo hava gün içinde giydirmiyorum
GiybetReis cemreninnannesii şuan tulum giydiremiyorum çünkü ilk uyudugunda hava serin olmuyor. Sabaha karşı serin oluyo. O yüDen mecbur çorapla uyutuyorum gece. 6,5 aylığız.
Pares cemreninnannesii uyurken gece gündüz çorap giydirmem kendim rahat edemem çocuğa da giydirmiyorum
1prens1prensess cemreninnannesii 2 çocuğum var biri 21 biri 6 aylık şu zamana kadar ikisinede gece yatarken giydirmedim hem sağlık açısından hemde mantıklı düşününce e bütün gün çoraplılar😂anca yatarken hava alıyor ayakkları😂
1ana1evlat cemreninnannesii 2 yaşında hiç giydirmedim geceleri 4-5 aylıkken sadece patikli altlardan giydirirdim o da sıkma durumu olmadığından
Eren18 cemreninnannesii oğlum 23 günlük annem ayaklarından üşür çorapsız koyma demişti hep giydiriyorum havalarda soğudu
CansuReis cemreninnannesii ben giydiriyorum çünkü ne zaman giydirmesem geceleri gaz sancısından inletiyor ortalığı
Deterjanhanim cemreninnannesii gece yatarken hiç corap giydirmedim ben. Çok usuyorsa ayaklı tulum giydirebilirsiniz.
Deterjanhanim cemreninnannesii üşümez ya kan dolaşımı için çorapsız yatırın bence üstüne battaniye vs örttürüyorsa hiç bişey olmaz