minnosunannesi06 Kizlar oğlum 21 aylık sütten kesmek istiyorum artık cidden bu 2 aydır beni maf etti gece yarim saate bir kalkıp meme deyip agliyor uykular haram oldu küçüktü boyle degil ri hic nasil kesebilirim tavsiyenize ihtiyacım var
Monaroka minnosunannesi06 azaltarak başlayın. Meme istediğinde eline atıştırmalık şeyler verin, meyve olur gün kurusu olabilir. Gece zorluyor biraz ilk günler fakat zamanla alışıyor su verebilirsiniz gece de.
Nrnfth minnosunannesi06 21 aylik kizim bende 2 haftadir tamamen kestim simdi tatildeyiz hic aklina gelmiyo 16 aylikken Gece kesmeye calistim ara ara Istiyodu esim bakiyodu gece uyandiginda emmeden yatiyodu simdi artik süt bitti kizim diyorum bakiyo bi sü bitti diyo kendi de
minnosunannesi06 Monaroka geçe su veriyorum biberonu eliyle itiyor illlam meme diyor denedim bireylerde veriylrum yemiyor 😒
Monaroka minnosunannesi06 dışarı falan çıkarsanız parka götürün biraz unutturmaya çalışın. Meme düşkünü bebek zor kendimden biliyorum 2 hafta uğraştım ben de ama elbet unutacak zamanla
minnosunannesi06 Monaroka biryere gittiğimizde yada misafirlikte binde bir 1 veya 2 kez emer o ama evse dakika saniye memeci