Bssra ACİL. Arkadaşlar bebeğim 1 haftadır mama yemiyor denemediğimiz mama neredeyse kalmadı.. hero bayb diye bi mama bulduk şuan kullanan var mı çok acil yazarmısınız nasıl bir mama 😞
Begooo Bssra atak haftasındaysa meme mama reddi olabiliyor sakin olun. Bebek kaç aylık emmiyor mu sadece mamayla mı besleniyor bu durumlarda mama reddi varsa zorlamamak gerekiyor tamamen reddedebilir. Kaşıkla vermeyi deneyin
Aznurr Bssra bn de bikaç gündür kullanıyorum ek gıda yemiyor kızım fazla destek amaçlı veriyorum bayada sevmeye başladı yiyorda.
Hygge Bssra Rezeneli tahıllısını yatarken yediriyorum. Bir yemek kaşığı anca yiyor zorla. Diş dönemi iştahsızlık var bizim de 😔
Bssra Begooo sadece mama yiyordu onu da yemiyor kaşıkla denedim dediğiniz gibi ama diliyle itiyor 6 saattir yemiyor
Bssra 2 saate 60 cc veriyordum içerdi ama içmiyor bende 3 saat bekledim acıkınca yedi 3 saat çok mu fazla 2 aylık bebek için hanımlar
Begooo Bssra çok fazla değil artık acıktığını belli eder mama daha tok tuttuğu için anca acıkır bence süre normal
Begooo Bssra sadece mama içiyorsa belki 90 olabilir 3 saat için ama mamayla besleyen anneler yazarsa daha iyi bilgi verilmiş olur
1mom1baby Bssra kızımın en sevdigi mama oydu içtiği her mamanin tadına bakmıştım bende heroyu begenmistim ☺