watermelonlove Kızlar bebekleriniz kaç aylık kaç saatte bir ne kadar süre(dk) emiyor? Ekstra mama takviyesi kullanıyor musunuz?
Mervehtp81 watermelonlove 1 aylık olduk sık emiyor gece 2 saatte bi kalkıp emiyor ama hiç uzun emziğini bilmem hiç 10 dakkayi geçmedi gündüzde o ne zaman isterse emziriyorum yarim saate bi saatt3 bazen 3 saat uyuyor dokunmuyorum kalkınca emiyor sadece emziriyorum mama takviyesine daha başlamadık
birfincantuzruhu watermelonlove 9 buçuk aylık memeye çok düşkün ek gıda pek yemiyor en az 10 dk emer 🤦♀️
1anne1yavru watermelonlove kızım rahat 6 ay 5,10 dk dan fazla asla emmezdi ve emme aralar 2 saat sürerdi arası en az ama kilo alımı da güzeldi her bebek farklı oluyor kimisi de 40 dk emiyor diyo
Metehan123 5 aylik max 10 dk emer uyku saatine denk geldiyse 15 dk olur en fqzla mamayi da gece uyku saati gelince veriyorum bi kere 180 cc
watermelonlove Benim de bebeğim 46 günlük genelde 10 dk emiyor bazen 5 bazen 15 dk emdiği de oluyor yeri geliyor 1 saat içinde iki kez emdiği yeri geliyor 2 3 saat emmediği oluyor normal mi acaba diye merak ediyorum
Btlazz 3 aylık sadece anne sütü alıyor saatte 1 falan emiyor bazen 10 bazen 15 dakika uyurken daha uzun oluyor