Hanzade13 Kızım 2 ay 28 günlük kehribar kolye almak istiyorum ama neye dikkat etmem gerekiyor alırken nerden almam gerekiyor bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum 😊🙏
Milamoms Hanzade13 Erzurum’dan almıştım tuzlu suya koy normal suda batar tuzlu suda yüzerse orjinaldir öyle dene
Symayldrm Hanzade13 ben de gümüşcüden aldım bebeğim 10 aylık çok huzursuz Bi bebek ti ve dişi yoktu bilmiyorum ondan mı ama şuan huzurlu ve dişini patlattı canım
Nursenaaa Hanzade13 ben kullanıyorum 2ayligindan beri hiç cikartmadim ve dişimiz çıkti ne salya ne ateş🥰
Hanzade13 Alyadua5 direk kehribar kolye diye mi aldınız peki farklı farklı taşları varmış sanırım çok bir bilgim yok teşekkür ederim cevabınız için 😊
gmzerdgn çok büyük alma çünkü çekiştiriyorlar ben kehribarsepeti diye bi yerden aldım çok kullanamadım korktum uyurken çıkart sonra tak unutuyordum bazen
-denizinannesi gmzerdgn ayy bende ordan aldım aynı sorunu yaşıyorum uyurken çıkarınca sonra takmayı unutuyorum çıkar tak çıkar tak olmuyo yaa nasıl çözüm bulucaz ki😒
Bulutiko Gerçekten işe yarıyor mu kehribar kolye? Açıkçası kararsızım bişey takmak istemiyorum boynuna ama herkeste de görüyorum takıyolar acaba alsam mı🤔 bende burada bekliyim bilgisi olan var mı acaba🙄
Hanzade13 Bulutiko yani çoğu kişi yarıyo diyo bende bilmiyorum ve bende boynuna takmaktan açıkçası çekiniyorum geceleri çıkartın demişler ama ne kadar işe yarar böyle de bilmiyorum. Tecrübeli anneler yardım eder inşallah 😊
Sebiha35 Hanzade13 bak şuan yedi buçuk aylık ateşli huzursuz emmiyor büyük ihtimal diş yüzünden öğleden sonra sağlık ocağına götüreceğim ateşin o kader falzna yükselmesini engeller diyorlar huzursuzluğu alır diyorlar yok öyle birşey gerçekten
Bulutiko Hanzade13 teşekkür ederim 🥰 ama sürekli boynunda kalırsa tedirgin olurum gibi geliyo koptu mu bişey oldu mu diye diye sanırım o topa girmeye cesaret edemicem😅
Metehan123 Valla bi dr.un yazisinda okumustum hicbi ise yaramaz aksine cocugun koparmasi bogulmasi yutmasi gibi sorunlari olabilir diye surekli onu takip edemem almayi dusunmuyorum arkadasim almis bana da al illa cok ise yariyo diye israr edip duruyo
Hanzade13 Metehan123 en büyük endişem benimde bu boynunda bir kolyenin olma düşüncesi korkutmuyo değil ama faydasını gördüm diyenler olunca diş döneminde falan alsam mı diye düşündüm bende
Hanzade13 Bulutiko ya evet bende aynıyım işte bileklik veya ayağa takmakta çok işe yaramıyomuş sanırım. Daha çok küçük olduğu için de kolye düşüncesi korkutuyo 😂
Hanzade13 Symayldrm benim bebeğim öyle aşırı huzursuz bir bebek değil bende diş döneminde yardımcı olsun diye takmak istiyorum şimdiden
SemanurS https://instagram.com/totsandmore_organik_bebek?utm_medium=copy_link Bu sayfadan aldım üç yıldır kullanıyorum çok çok memnunun. Tavsiye ederim biz hiç diş problemi yaşamadık mesela
Hanzade13 SemanurS direk kehribar kolye olarak mı aldınız farklı farklı taşları varmış bunların birde kolye olarak mı takıyosunuz 😊
SemanurS Hanzade13 ben kolyesini aldım. Artık bütünleştik hiç çıkarmıyor çok seviyor ve çok hafif rahatsız etmiyor sertifikalı zaten çok güzel çeşitleri var benim kullandığım baştan 3.sırada olan