Gokceayy Kullanan var mı ? Akşamları sütüm azalıyor kızım 5 + 14 günlük doymayınca uyumuyor devam sütü de içmiyor bundan aldım ben de ama tadı berbat ! Nasıl yedirebilirim
NaimeYilmaz Gokceayy Aslında oğlum sadede seviyor 😊 Ama ben keçiboynuzu özü katıyorum genelde. Bazen elma bazen kuru meyveyi buharda yumuşatıp katıyorum. Peynirlide yaptığım oluyor. Her şey katabilirsiniz.
Tky58 Gokceayy Ben 2 haftada 1 bazen veriyorum verdiğim zaman da içine meyve koyuyorum( elma, armut vs) tozu az koyuyorum 1 yemek kaşığı diyebilirim çnkü hiç bi tadı yok saman gibi. Biraz da zeytinyağı ekleyip yediriyorum 🙄
Gokceayy NaimeYilmaz organik üzüm pekmezi koysam olur mu ben tadına baktım cok kötüydü :) bir de paketteki tarife göre yaptım 3-4 çorba kaşığına 200 ml su yazıyodu 3 kaşık koydum çok fazla oldu kızım asla bitiremez onu zaten hepsini de vermezdim sen ne kadar koyuyosun
NaimeYilmaz Gokceayy bi yerden sonra el alışıyor göz kararı koyuyorum hep. Oğlum 10 aylık 2 bazen 3 çorba kaşığı koyuyorum. Suyunu koyuluğuna göre ben yavaş yavaş ekliyorum çünkü tarifteki çok koyu oluyor. Alerjik bir durum olur mu diye az az ekleyip deneyebilirsiniz üzüm pekmezinide.