hale_0909 4 aylık oğlum var ilk defa bu sabah sadece sağ gözü aşırı çapaklanmış çocuk gözünü açamadı temizledim yine oluyo kızarıklık falan yok sarı yeşile yakın renkte yapışkan kıvamda sizde de oldu mu ne yapmalıyım
Eylulhuma16 hale_0909 İlk dogdunda cok oldu benm kizimnda ılık su ve agiz mendyke temizliyodk doktr bide göz damlasi vermisti
melike5461 hale_0909 bizimde oldu yeni doğduğunda, göz damlası verdi doktor birde sürekli akam gözünü sildim temiz ıslak bezle öyle geçti..
senamiray hale_0909 bebeğin kendi şampuanıyla gözlerini yıkayın her aktığında yapın geçene kadar çok şükür öyle geçti bizimki birde göz pınarına masaj yapın
aay1 @hale_0909 benim bebeğimde de oldu ben çayı demleyip demi tenini yakmayacak şekilde ılındığında makyaj temizleme pamuğuyla gözünü sildim elimle de tutarak bi 2-3 dk beklettim sabah akşam yaptım 2 günde geçti birdaha da olmadı isterseniz deneyebilirsiniz
Yasos2067 Eczanden serum fizyolojıkle gazlı bez, al cnm oldukca temızle gun ıçinde de dalınle yuzunu gözunu yıka bız boylr atlattık sukur