Aseloykununannesi Kızlar kızım 9 aylık bu aylarda çocuğuna 3 gün kuralı ile deniyen varmı acaba ya bu arada kızımın hiç birşeye alerjisi yok birazcık verdim beyazından 3 gün denicektim arkadaşım verme deyince bıraktım siz ne düşünüyorsunuz acaba
4bilge12 Aseloykununannesi 9. Ay aşısından önce yumurta beyazı tadımı öneren hekimler var. Ben de 3 gün kuralı ile yaptım. Bir problem olmadı. Doktorumuz artık tam yumurta verebileceğimi söyledi. Haftaya da 9. Ay aşısı var kızımın.
GiybetReis Aseloykununannesi kızım henüz 6,5 aylık ama doktorumuzun 1 yaş öncesi yasak listesinde yumurta beyazı mevcut
Morfrenk Aseloykununannesi 7 yada 8.ayda 3 gün kuralıyla denedim alerjik bir bünyeye sahip olmadığı için👌
Aseloykununannesi 4bilge12 9 ay aşısı olduk hemşire birşey demedi herhangi bir sorunda olmadı bugün denicem bende
GiybetReis Aseloykununannesi yani siz bilirsiniz ben risk pek sevmem. O yüzden vermeyi düşünmüyorum 1 yaşa kadar yemese de olur 😊
[silindi] Aseloykununannesi alerjis yoksa verebilirsin isteğe bağlı.ben 6 aylık olunca başladım vermeye.Amerikan pediatri akademisi de verebilirsiniz 6 aylıktan itibaren diyor.