Zynpvpr Bebeğim mamayla besleniyor. 48 günlük. Kakasını 2 gün kendi yapıyorsa 10 gün mosmor olana kadar ağlıyor ve yapamıyor bende onu öyle görmeye dayanamıyorum fitil atıyorum. Ama ilerde sorun yaratır mı diye çok korkuyorum
Sedakcby Zynpvpr bebeğim kakasını yeni yapmaya başladı. Nasılsın aydır fitil fitil. İçinim hiç rahat değildi. Doktora defalarca sordum bagırsak tembelliği olur mu diye. Hiç ilgisi yok6dedi. Yada fitil den fitille değişiyo.
Annis-ogul Zynpvpr oyle devamlı fitil olmaz kesinlikle fitil kullanmayın hiçbir zaman bu bikereye mahsus birsey değil sonuçta.lifli gıdalar verin.bn yulaf ezmesi haşlayıp veriyorum içine pekmez cevi koyup veriyorum yada elma rendeleyin hemen yapiyor .
Annis-ogul Zynpvpr aaa bn büyük zannettim bi an kusura bakma .ama devamlı fitil olmaz hele yeni doğan bebege cok zararlı. Ilik su ile duş aldır devamlı masaj yap. Nemlendirici kremleri mesaj yap vücudu rahatlasın
Woody Zynpvpr zeytinyagı denediniz mi? Probiyotik kullanıyor musunuz? 48 günlük bebege fitil, düzenli olarak.. Bilemedim
Sedakcby Zynpvpr aynı bizde. Doktorumuz bi problem yaratmaz dedi. Yinede iicim pek rahat olmadı ama mecbur kalıyo insan yapamayınca çocuk
Deleted12 Zynpvpr kaç Gun de bir yapıyor zorlanması fitil koymanizi gerektirmez eğer ki 3 4 gün içinde yapamıyorsa ve yaptığında da kabızlık çekiyorsa o zaman fitil yada lavman yapılır.
Zynpvpr Annis-ogul yarım atıyorum. Denemediğim şey kalmıyor herşeyi yaptıktan sonra kakasını hala yapmadığında atıyorum. Mosmor oluyor artık ağlamaktan
Zynpvpr Sedakcby öylede üzülüyorum diğer türlüde üzülüyorum. Herşeyi deniyorum masajlar yapıyorum duş aldırıyorum yağlar sürüyorum herşeyi yapıyorum. Ama artık ağlamaktan mosmor oluyor. Dayanamıyorum veriyorum fitili
Annis-ogul Zynpvpr doktorun normal demesi çok saçma. En kotu fitil yeri e zeytinyağı ile poposuna mesaj yapın. Kulak çöpü ile hafif sürü
Zynpvpr Annis-ogul onuda yapıyorum en son çare olarak fitil atıyorum. Çocuğum o haldeyken mecburum bunu yapmaya
Annis-ogul Zynpvpr allah korusun devamlı fitil kullanarak daha büyük hastalıklara neden olursunuz .mama değiştirmeyi deneyebilirsiniz