Gunel99 Kızlar bebegım 4 bucuk aylık mama yemıyo ne yapmam lazm gecelerı yıyodu hıch degılse artık gecede yemıyor( anne sutu almıyor)
Uraz58 Gunel99 mama reddi… en çok zorlandıgım konuydu bu 1 aya yakın sürmüştü bizde. İnşallah sizde okadar sürmez.
Hilaldgsn Gunel99 bazen yememe nedeni idrar yolu enfeksiyonu olabiliyor benim kızım da öyleydi bi tahlil yaptırın isterseniz
Eliftoprak44 Gunel99 uykudayken zorlayın azda olsa içirin. Çok küçük daha. Oğlum 12 buçuk aylık bıraktı yemiyor asla. Sadece mamayla büyüdü oğlumda. En azından ek gıdaya geçtik öyle devam ediyorum. Siz mutlaka Doktora danışın. Ona göre beslenmesini yapın
TheBaby Gunel99 Benim bebeğimde böyle bi sorun yok ama doktor yaşarsan bu sorunu yanıma gel ek gıdaya erken başlarız demişti. Sizde doktorunuzla görüşün isterseniz. Böyle bir uygulama rahatlatabilir bebeğinizi
Gunel99 Hilaldgsn doktoruda getırın tahlıl yapalm dedı bu günde yemezse goturcem zayıflıycak hastalanacak dıye kokruyorum
Hilaldgsn Gunel99 bekletmeyin canım hemen götürün bende başta bilemedim beklettim kızım çok güzel kilo alıyodu yavaşladı hâlâ da etkisi kaldı eskisi gibi olamadı bi an önce götürün