HamzaTugra Selam anneler hayırlı sabahlar🌸 ikinciye hamileyim 5 haftalık ve 4 gündür sabahları inanilmaz bulantim var😔 cozumleriniz neler yapabilcegim biseyler var mi? oglumda boyle degildim simdi ona kahvalti hazirlamaya mutfaga bile giremeyecek haldeyim😥
Eysar HamzaTugra kendi çözümler ise yaramuyor Dr bulantı ilacı yazmadığı sürece yedi aylığım halen birbkez bulanti ilacı içiyorum
Buglemiim HamzaTugra Oof o bulantı 🤦🏻♀️ 9 ay istifar ettim ya bian önce geçer inşallah🙏 Doktorun belki ilaç verir prilam rahatlatıyordu beni geceden içiyordum gün içinde rahat ediyordum ben.
Morr HamzaTugra ayyyy ben neler çektim hiçbir ilaç bana çözüm değildi kusmaktan bişey yiyimemekten 1ay hastanede serumlarla yattım takviler verildi hiç vitamin su kalmamisti bedenimde ikincide sadece bulantı oldu kusma yoktu yoğun koku hassaiyeti yoktu güzel geçti Allah yardımcın olsun Çok zor hicbirsey ise yaramıyordu bende
HamzaTugra Buglemiim Allah im nolur 9 ay falan bulanmayim gecsin bi an once ogluma yetemiyorum daha simdiiden😢 prilam duydum evet olmazsa bi sonraki kontrolde soruyum aliyim benim oglum emiyo ama hala sorun olurmu ki😔
HamzaTugra Morr sagol canim Allah razi olsun insallah kolayca gecer🙏🏻 kusma yok simdilik sukur sadece belli bi saate kadar bulantim oluyo sabahlari
Mrsbayan HamzaTugra ay canm aynı ben aynıııı geceleri bulantı için kaçtığını bilirim. O yazın ortasında su bile içemiyordum direk kusuyordum. Mutfaktan tiksiniyordum kokuyordu
ugursuzsafiye HamzaTugra insallah sizinki kisa surer ben 6 ay cektim annemlerde kaldim😞 Doktorunuza soyleyin ben yurtdisindayim ama yesil bi hap vermislerdi az da olsa kesiyor adini unuttum ama🙍🏻♀️
HamzaTugra ugursuzsafiye insallah canim bi sonraki kontrolde soyluycem bakalim umarim rahatlatan bi ilac verir
Tubaahsen HamzaTugra ayy Allah yardımcın olsun çok zor bir durum bana zofer diye bi ilaç vermişti doktorum baya işe yaramıştı. Tamamen yok etmiyor ama kullanınca rahatlıyordum. 4 ay mide bulantısı çektim. Bebeğim varken düşünemiyorum:(
HamzaTugra Tubaahsen sagol canim amin insallah kolay bi surec olur 20sinde gidince ilac yazmasini istiycem bakalim
Kahvegerek HamzaTugra zencefilli limonlu ılık su bulantımı kesiyordu. Bir de Türk kahvesi içiyordum. Mide bulantısı ve kusma çok yorucu oluyor kolaylıklar diliyorum ama geçici bir süre merak etmeyin yani en azından benim öyle olmuştu 5. Ayda bitmişti