Tubacnr0 Gece sütü nasıl veriyorsunuz ben sağanak veriyorum fakat 1 1bucuk saat sürüyor bu durum gazını çıkarmakla birlikte uykusuda açılıyor siz nasıl yapıyorsunuz gece
Utkucan Tubacnr0 gece sağma canım seni emsin çocuk doyuyordur o gazdan ağlıyordur bebek pompadan daha çok süt çıkarır ve emdikçe artar süt gelir yani bence yanlış devam ediyorsun ben çalıştığım için sağıyorum yalnızca bu akşam sağıp ertesi sabah ben işteyken içiyor
Tubacnr0 Burcuckmk memeyi tutuyor fakat isteyince vede doymuyor ağlıyor öle beslenince en başından beri böle neredeyse 2 aylık
Burcuckmk Tubacnr0 sağarak cok zorlar seni memeye alismasi icin bi destek alsan cunku bebek makinadan daha cok sut çeker anneden
cocomelon33 Tubacnr0 öyle süreç çok uzun sürer önceden sağıp ısıtın,ben de sağım yapıyorum çalışıyorum öğretmenim ,sağıp buzluğa atıyorum
Utkucan Tubacnr0 çok zor olur sen bu sağma işini yavaşça bırak hiç gerek yok sütün var çünkü sadece gazını düzenli çıkar birde gece gazı daha çok oluyor bebeklerin yani huysuzluğu açlıktan değil emzir sonra oyala oyna çocukla yor bir şekilde