Bynkvrck 2 aylık bebeğim var gündüz uykusu hiç yok uyuduğu toplasan 1 saattir gece de 1 den aşağı uyumuyor akşam olunca hep bir huysuz 4 gğndür nasıl uyutuyorsunuz sanki uykuya dalamıyor ama uyuyuncada 3 4 saat uyuyor ne yapmam lazım ne yaptıysan olmuyor
Sedaizm Bynkvrck atak döneminde olabilir benim bebeğimde o dönemlerde öyledi 12 saat hiç uyumadığını bilirim kucağımda uyutuyordum hep koyunca uyanırdı kucağımda uzanırdım bende öyle birlikte uyurduk daha çok küçük olduğu için anne kokusu istiyor
Bynkvrck Masal_1 ne yapsak nafile kendi gönülleri olursa uyuyorlat sanırım bi ara kendi kendi uyurdu nazara geldi aanırım 😅
Bynkvrck Sedaizm neler denemedim ayağımda salladım yok kucağımda salladım yok bebek arabasını eve soktum onda denedim yok kafayı yemek üzereyim
Ayssss1 Bynkvrck benim bebeğimde öyle 2 aylık bugün 1 aydır gece uykumuz yoktu zaten ama gündüz iyiydi. Bu 1 haftadır gündüzde uykusu yok gece de deliricem artık oturup ağlıyorum hiç bir şekilde uyumuyor
Zaaf Benim kızım da o aralar atak dönemindeymiş ve ellerini ayaklarını keşfetmişti. Gün içinde ellerini ayaklarını tanıtabileceginiz oyunlar oynayabilirsiniz duruma daha kolay adapte olmaları açısından
Bynkvrck Zaaf atak dönemi mi acaba diye sorguladım ama farklı geldi hergün saatleri şaşmıyor uyuyuncada güzel uyuyor
Bynkvrck Sedaizm böyle uyuyor sallamayı bırakınca hemen uyanıyor böyle gülüyor gazı olsa huzursuz olmaz mı ki
elifinannesi53 Bynkvrck 18 aylık bebem uyumuyorr bizde oturduk oynuyoruz şuan..2 aylık bebe geceyi gündüzü bilmez bir müddet daha böyle devam edeceksiniz 3. Aydan sonra rahatlarsınız biraz
Kubrakurts Bynkvrck bizde aynı durumdayız ve çözümü Youtubeden süpürge sesiyle bulduk canım. Denemelisin bizde işe yaradı
elifinannesi53 Bynkvrck bi dönemleri bi dönemlerini tutmuyor canım analara rahatlık yok malesef pek birşey bekleme 😐