Ozlemdursun16 Kızlar bebeğimin bütün vücudunda kırmızı benek benek lekeler çıktı dökşntü gbi daha önce yaşayan var mı alerji olabilir mi? Randevu aldım bugün götürücem ama sizlerinde tecrübelerinden bilgi almak istedm
Barismehtap Ozlemdursun16 bizde de olmuştu oğlum 4 aylıkken,su çiçeğiymiş içi su doluydu kabarcıkların
Mervea Ozlemdursun16 18 günlükken oğlumun tüm vucüdu dediğiniz gibi benem benek olmuştu ve huzursuz uykuya geçemiyordu hastaneye götürdüm nırmal dedi 5 aylıkken alerji olduğunu öğrendim ama bu süre zarfında belirtileri vardı egzama kusma kakada kan mukus falan
Brnyrk Ozlemdursun16 benm bebeğmde 20 günlk Ken oldu 3 gün snra geçti. Şuan 30 günlüğüz. 2 gündür yüzünde var . Ben yumurta ve süt ürünleri tüketiyorum çok. Ona bağladım artk. Smdı perhize başladm bakalm ne olacak
meryemm_demir Aynısı bizdede oldu dün ama 3-4 gündür ateşimizde vardı alerji olabilir dediler Stiderm jel verdi doktor bide duş aldırın dedi.
Ozlemdursun16 meryemm_demir ateşimz yok bizim 37.3 falan oluyo arada o kadar neden olduğunu kestiremedm. Neye alerjisi varmış sizin süt alerjisi mi?
Ozlemdursun16 Mervea bizşm döküntüler dışında bi belirti yok bide 40 günlükken konak falan vardı kakada alerji testi falan yaptırdm geçen ay ama çıkmamıştı döküntüleri anlayamdm götürcem başka bi alerji profuna
Ozlemdursun16 Mervea bizşm döküntüler dışında bi belirti yok bide 40 günlükken konak falan vardı kakada alerji testi falan yaptırdm geçen ay ama çıkmamıştı döküntüleri anlayamdm götürcem başka bi alerji profuna
meryemm_demir Hastalık çıktı bizde kızlar haberiniz olsun ilk 3-4 gün ateşli oluyormuş çocuk sonra ateş aniden düşüp vucütta döküntüler çıkıyormuş..
Ozlemdursun16 meryemm_demir yeni yeni şeyler çıkıyo ya çok geçmiş olsun bizde ateş olmadığından alerji doltoruna götürdm bakalım tahlil olucaz yarın sonuçlara göre yol izlicez dedi
Ozlemdursun16 Brnyrk süt alerjisi olabilir benim bebeğim sadece mamayla besleniyo bakalım bizim ne alerjimiz var inşallah çıkmaz çnkü zordur